Vrijgezellenfeest workshop

De vrijgezel in de spotlights

Met onze Nederlands- of Engelstalige lipdub workshops in België heb je heel veel plezier met je groep. Het is een leuke en hilarische activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Het uitje zorgt gegarandeerd voor onvergetelijke herinneringen en een supergoede sfeer tijdens het vrijgezellenfeest. Het maken van een lipdub stimuleert de creativiteit van alle deelnemers en creëert veel saamhorigheid. Een mooi bijkomend voordeel indien de groep elkaar nog niet zo goed kent. Het geeft jullie heel veel energie voor de rest van de vrijgezellendag.

Dankzij de dynamische filmwijze wordt iedereen bij het complete filmproces betrokken op een manier die bij hem/haar past. Er is altijd differentiatie en een passende rol mogelijk voor iedere deelnemer. Ook indien er bijvoorbeeld iemand slecht ter been of zwanger is. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Investering in een top activiteit

Voor Belgische groepen tot 12 personen betalen een vast bedrag van € 350,- Van 12 tot en met 20 personen betreft onze workshop € 30,- per persoon inclusief btw. We gaan dan uit van een workshop van 2 à 2,5 uur. Wil je lipdubben met ons, maar past de workshop qua tijd niet binnen jullie planning of willen jullie de workshop met een grote groep (20+) volgen? Neem dan contact op om jouw wensen te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij werken uiteraard met groepskortingen.

Verplaatsingskosten

Wij komen vanuit Nederland jullie graag voorzien van een toffe lipdub. Deze kosten worden -net zoals bij andere Nederlandse bedrijven- nog wel apart in rekening gebracht. Hierbij kun je rekenen op € 0,25 per kilometer (doorgaans vanaf Amsterdam gerekend). Een aantal voorbeelden:

  • Antwerpen: 180km x 2 x € 0,25 = € 90,-
  • Gent: 230km x 2 x € 0,25 = € 115,-
  • Brugge: 260km x 2 x € 0,25 = € 130,-

De specialisten die je een super workshop bezorgen

Wij hebben een jong en dynamisch team van circa 15 enthousiaste filmmakers. Zo goed als iedereen filmt wekelijks lipdubs in Nederland en in Vlaanderen/België. Doorgaans is er 24/7 beschikbaarheid én je bent er van verzekerd dat je een professionele begeleider krijgt voor een onvergetelijke workshop. Bij ons heb je korte lijntjes, een persoonlijke aanpak, een gemotiveerd & ervaren team en uiteraard het belangrijkste: een geweldig uitje. Wij heten niet voor niets De Lipdub Specialist.

Tip: Tijdens de lipdub kunnen wij de vrijgezel geheel in het zonnetje zetten door de vrijgezel de hoofdrol te laten vertolken. Is dat toch iets te spannend? Dan mag de vrijgezel natuurlijk ook gewoon bij een groepje worden ingedeeld. Wat wij ook veel zien is dat de lipdub uiteindelijk op de bruiloft zelf wordt afgespeeld. Wellicht ook leuk voor jullie lipdub! Bel of e-mail ons om alle opties te bespreken.

Contact opnemen

Past deze vrijgezellenfeest workshop binnen jullie wensen? Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vrijgezellenfeest lipdub maken

Klanttevredenheidsgarantie

Wij gaan ervoor zorgen dat het vrijgezellenfeest een onvergetelijke ervaring wordt. Bij de Lipdub Specialist wordt enkel gewerkt met een crew van professionele videografen die allemaal tientallen lipdubs per jaar maken. De meeste crewleden filmen elk weekend vrijgezellenfeesten. Op die manier kunnen wij je een professionele lipdub garanderen met de beste apparatuur, een gezellige workshopleider en een superleuk eindresultaat.

Wie ging je voor in Vlaanderen?

Wij maken sinds 2010 lipdubs voor particulieren en bedrijven. Bedrijven die je voor gingen waren onder andere: ABN-Amro, Albert Heijn, Eneco, Fagron, ING, Jacobs Douwe Egberts, NS, Politie, Rabobank, Sanoma, Shell, Thomas Cook, UWV en honderden particulieren groepen. Benieuwd wat ze er van vonden? Lees de reviews om te zien hoe anderen onze workshops hebben ervaren.

Maatwerk vrijgezellen workshops in België

Wij leveren altijd maatwerk, een persoonlijke aanpak en all-in workshops. Je kunt rekenen op een zeer professioneel vrijgezellenfeest, waarbij wij de beste apparatuur gebruiken en de meest ervaren vakmensen op jullie workshop inzetten. Wel hanteren wij vaak een rode draad in onze aanpak, zodat wij je gestructureerd, duidelijk en effectief van dienst kunnen zijn tijdens de vrijgezellendag. Hieronder beschrijven wij de globale rode draad, waar wij uiteraard te allen tijde van af kunnen wijken indien jullie dat willen.

Voorbereiden van jouw vrijgezellenfeest

Doel

Eén van de eerste onderdelen die wij met je willen afstemmen is het specifieke doel van de workshop. Dit doen wij tijdens ons eerste mail/telefooncontact of tijdens een intakegesprek. Om je op weg te helpen hebben wij al een aantal concepten uitgewerkt en gecategoriseerd in verschillende thema’s. Maatwerk staat bij ons voorop. Dus wij kunnen altijd afwijken en de workshop geheel naar wens inrichten.

Teams

Het is verstandig om voorafgaand al na te denken over de samenstelling van de teams. Deze indeling kan van belang zijn om jullie doel te bereiken. Het is ook altijd mogelijk dat de teams vooraf al bekend gemaakt worden, zodat men bijvoorbeeld al kan oefenen en bijpassende attributen kan verzamelen. Een verrassingsworkshop is uiteraard ook gewoon mogelijk.

Filmlocatie

Je mag zelf een locatie kiezen. Parken zijn geweldige locaties voor een lipdub. Daar kun je vaak veel verschillende scènes in bedenken en heb je alle ruimte. In kantoorpanden, scholen en verenigingsgebouwen kun je helemaal je creativiteit kwijt. De camera kan dan verschillende ruimtes in en uit gaan, waar overal een klein decor gemaakt kan worden. Deuren kunnen open en dicht gaan (verrassingseffect!) en er kan op verschillende verdiepingen gefilmd worden. Hulp nodig? Wij komen geregeld in dezelfde steden en provincies. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de leukste lipdub steden en geven jullie graag tips waar je leuk zou kunnen lipdubben.

Muziekkeuze

Jullie mogen zelf de muziek kiezen. Dit nummer moet natuurlijk aansluiten bij jullie doelstelling, type deelnemers en de locatie. Vergeet niet: zingen (playbacken) en bewegen zijn belangrijke onderdelen van de lipdub. Indien jullie er even niet uitkomen of het lastig vinden een passend muzieknummer te kiezen helpen wij jullie uiteraard graag verder. Tijdens de workshop bieden wij elk groepje -indien op voorraad- een eigen muziekbox aan, zodat jullie op locatie goed aan de slag kunnen met alle voorbereidingen.


Wat ga je doen tijdens je lipdub in België…

Filmroute

Vooraf aan de workshop maken wij -in overleg met jullie- de filmroute. Wij hebben inmiddels zo veel ervaring, dat wij al snel kunnen inschatten wat een geschikte route is voor een lipdub. Op dat moment hoeven jullie nog niet aanwezig te zijn, maar dat mag natuurlijk wel indien jullie het leuk vinden om mee te denken. Afhankelijk van de omvang van de workshop komen wij soms al een aantal weken eerder op locatie voor dergelijke voorbereidingen.

Script

Alle deelnemers worden in groepjes verdeeld, krijgen hun locaties op de route te zien en gaan aan de slag met hun script. Elk groepje krijgt één of meerdere stukjes uit het lied toegedeeld. Alle deelnemers bedenken originele, leuke, gekke een spontane acties voor hun script. Hiervoor hebben wij duidelijke handleidingen ontworpen en uiteraard nemen wij de songtekst en het draaiboek mee. Vooraf de materialen al ontvangen, zodat jullie de dagen voorafgaand al kunnen oefenen? Dat kan natuurlijk.

Voorbereiden

Zodra jullie ideeën zijn uitgewerkt in een leuk script, starten we met voorbereiden. Dit doen wij onder begeleiding van de workshopleider. De groepjes verzamelen bijpassende props en attributen en hebben de gelegenheid zich op en top te verkleden. Natuurlijk is verkleden niet verplicht, maar maakt de clip wel extra gezellig.

Oefenen

Na het voorbereiden doen wij een aantal oefenrondes met alle groepjes. We starten rustig met eerst enkel de muziek. Zo komt iedereen rustig aan in een goede flow. We oefenen dan met elkaar de hele lipdub. Op die manier weten we precies hoe de lipdub loopt en waar we op moeten letten. Zodra het oefenen soepel verloopt, starten we met de generale repetitie.

Filmen

Door veel te oefenen zorgen wij ervoor dat jullie geheel voorbereid zijn zodra wij de camera oppakken! Wij filmen vaak met een volledige steadicam installatie of een motorisch aangedreven stabilizer. Dat zijn professionele systemen om zeer vloeiend te kunnen filmen. Uit de verschillende opnames kiezen jullie de beste opname.

Terugkijken

Indien er tijd over is kijken we de ruwe versie van de lipdub direct terug! Dit is de nog onbewerkte versie. Op een later moment wordt de lipdub bewerkt. Kies je de uitbreiding ‘Lipdub Show’, dan kijken wij de lipdub terug op een groot scherm! Ongeveer 30-60 minuten na afloop van de workshop is er dan een première van jullie lipdub! De Lipdub Show kunnen wij geheel op maat uitwerken. Bijvoorbeeld door prijzen te verloten of een Oscaruitreiking te organiseren. Lijkt jou dat leuk? Dan gaan wij graag met je in gesprek.


Nagenieten van de vrijgezellendag

Nabewerking

Jullie zijn verder geheel ‘in control’ over de eindmontage. Je mag al jouw wensen doorgeven, bijvoorbeeld de titels en aftiteling. Doe je dit vooraf? Dan is jouw lipdub vaak al binnen een paar dagen afgerond en digitaal aangeleverd. Indien gewenst kunnen wij alle deelnemers nog voorzien van een eigen dvd of usb-stick.

Nagenieten

Na afloop hebben wij nog even contact om jullie ervaringen te bespreken. Wij hopen dat jullie erg hebben genoten en met veel plezier terugkijken op onze workshop.


Meer opties…

Lipdub concept

Dit concept is onder andere te gebruiken voor:

Onze steekwoorden

Activiteiten die erbij passen:

, , ,