vriendengroep uitje

Een onvergetelijke ervaring met je vriendengroep

Met onze lipdub workshops heb je niet alleen plezier met je vriendengroep, maar het uitje zorgt ook voor onvergetelijke herinneringen en supergoede sfeer tijdens de rest van jullie vriendenuitje. Het maken van een lipdub stimuleert de creativiteit van alle deelnemers en creëert veel saamhorigheid. Een mooi bijkomend voordeel indien ‘aanhang/+1’ elkaar nog niet zo goed kent. Het geeft jullie heel veel energie voor de dagen die volgen.

Een lipdub maken is een activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Dankzij de dynamische filmwijze wordt iedereen bij het complete filmproces betrokken op een manier die bij hem/haar past. Er is altijd differentiatie en een passende rol mogelijk voor iedere deelnemer. Ook indien er iemand slecht ter been of zwanger is. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Wij hebben een jong en dynamisch team van circa 15 enthousiaste filmmakers. Zo goed als iedereen filmt wekelijks lipdubs in Nederland en België. Doorgaans is er 24/7 beschikbaarheid én je bent er van verzekerd dat je een professionele begeleider krijgt voor een onvergetelijke workshop. Bij ons heb je korte lijntjes, een persoonlijke aanpak, een gemotiveerd & ervaren team en uiteraard het belangrijkste: een geweldig uitje. Wij heten niet voor niets De Lipdub Specialist. 

Investering in jullie vriendengroep uitje

Voor groepen tot en met 20 personen is ons tarief € 27,50 p.p. (met een minimum van € 300,-) inclusief btw, een workshop van circa 2,5 uur, montage en begeleiding. Daarnaast bieden wij verschillende leuke uitbreidingen aan tegen een kleine meerprijs. Zo kun je geheel je eigen vriendengroep uitje samenstellen. Past de workshop qua tijd niet binnen jullie planning of willen jullie de workshop met een grote groep (21+) volgen? Dan zijn er al workshops vanaf slechts € 19,50 p.p. Neem dan contact op om jouw wensen te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij werken uiteraard met groepskortingen oplopend tot 65% vanaf 60 personen.

Altijd inbegrepen in elke workshop

Optionele uitbreidingen

Dit moet je zelf regelen

Neem gerust contact op

  Klanttevredenheidsgarantie

  Wij gaan ervoor zorgen dat je een onvergetelijke ervaring krijgt tijdens jullie vriendengroep uitje. Bij de Lipdub Specialist wordt enkel gewerkt met een crew van professionele videografen die allemaal tientallen lipdubs per jaar maken. De meeste crewleden filmen ze zelfs wekelijks. Op die manier kunnen wij je een professionele lipdub garanderen met de beste apparatuur, een gezellige workshopleider en een superleuk eindresultaat.

  Wie ging je voor?

  Wij maken sinds 2010 lipdubs voor particulieren en bedrijven. Bedrijven die je voor gingen waren onder andere: ABN-Amro, Albert Heijn, Eneco, Fagron, ING, Jacobs Douwe Egberts, NS, Politie, Rabobank, Sanoma, Shell, Thomas Cook, UWV en honderden andere groepen uit onder andere de detailhandel, financiële dienstverlening, horeca, land en tuinbouw, onderwijs, overheid, sociale dienstverlening en de zorg. Benieuwd wat ze er van vonden? Lees de reviews en lees hoe succesvol jullie workshop kan zijn.

  Maatwerk vriendengroep uitje

  Wij leveren altijd maatwerk, een persoonlijke aanpak en all-in workshops. Ook voor jullie vriendengroep uitje. Je kunt rekenen op een zeer professionele productie, waarbij wij de beste apparatuur gebruiken en de meest ervaren vakmensen op jullie workshop inzetten.

  In onze aanpak is een rode draad aanwezig, zodat wij je gestructureerd, duidelijk en effectief van dienst kunnen zijn. Hieronder beschrijven wij de globale rode draad, waar wij uiteraard te allen tijde van af kunnen wijken!

  Contact

  Eerst hebben we persoonlijk contact om al jouw wensen te bespreken. We brengen de opties goed in kaart en reserveren een plekje in onze agenda. Je geeft ons aan welk liedje je wenst en of je vooraf al groepjes wilt maken. De rest doen wij!

  Voorbereiding

  Vooraf aan de workshop zijn wij al op de filmlocatie in Almere aanwezig voor de voorbereidingen. Inmiddels hebben we zo veel ervaring, dat we al snel kunnen inschatten wat een geschikte filmroute is voor een lipdub. Zodra je aankomt starten we met een pakkende introductie en verdelen we de subgroepjes.

  Oefenen

  Je gaat samen met elkaar én met onze begeleiding oefenen in kleine groepjes. Gekke dansjes, coole moves, hilarische acts, attributen klaarmaken en af en toe droog oefenen met enkel de muziek. De regisseur loopt rond om je te ondersteunen en steeds kort te oefenen per groepje. Tussendoor is er altijd tijd voor een pauze.

  Filmen

  We filmen met een steadicam of stabilizer, wat een zeer soepel resultaat oplevert. Zodra iedereen vertrouwd is met de scènes en de energie er goed in zit filmen we de lipdub in één non-stop shot. Uiteraard filmen we een paar keer. De beste versie wordt professioneel gemonteerd.

  Terugkijken

  Na afloop kijken we de ruwe versie altijd terug. Na een paar dagen ontvang je de lipdub in je mailbox via WeTransfer. Zo kan je nog jaren nagenieten van de opnames! Extra wensen? Het is altijd mogelijk een complete maatwerk workshop samen te stellen. Geen enkel probleem!

  Extra wensen?

  Het is altijd mogelijk een complete maatwerk workshop samen te stellen. Geen enkel probleem!

  vriendengroep uitje
  Schuiven naar boven