Familie workshop

Een onvergetelijke herinnering met je familie

Met onze lipdub workshops heb je niet alleen plezier met je familie, maar het uitje zorgt ook voor onvergetelijke herinneringen en supergoede sfeer tijdens de rest van jullie uitje/weekendje weg. Het maken van een lipdub stimuleert de creativiteit van alle deelnemers en creëert veel saamhorigheid. Een mooi bijkomend voordeel indien ‘aanhang/+1’ elkaar nog niet zo goed kent. Het geeft jullie heel veel energie voor de rest van jullie familie-uitje.

Een lipdub maken is een activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Dankzij de dynamische filmwijze wordt iedereen bij het complete filmproces betrokken op een manier die bij hem/haar past. Er is altijd differentiatie en een passende rol mogelijk voor iedere deelnemer. Ook indien er iemand slecht ter been is, zwanger is en zelfs opa/oma (met rolator?) kan meedoen. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Investering in een top activiteit

Voor groepen van 12 tot 20 personen betreft ons tarief € 29,50 per persoon inclusief btw, verkleedspullen, reis- en parkeerkosten. We gaan dan uit van een workshop van 2 à 2,5 uur. Daarnaast bieden wij verschillende leuke uitbreidingen aan tegen een kleine meerprijs. Zo kun je geheel je eigen workshop samenstellen.

Wil je lipdubben met ons, maar past de workshop qua tijd niet binnen jullie planning of willen jullie de workshop met een kleine (< 12) of grote groep (> 21) volgen? Neem dan contact op om jouw wensen te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij werken uiteraard met groepskortingen.

Maak online een prijsopgave aan en zie direct jullie prijs.

Bekijk een aantal van onze geweldige lipdubs.

Stel gerust al je vragen. We helpen je graag verder.

Altijd inbegrepen

Ervaren begeleiding
Verkleedspullen
Songteksten
Apparatuur
Terugkijken op locatie
Professionele montage
Digitale download in full hd of 4k
Reiskosten in Nederland

Lipdub workshop uitbreiden

Tip: ook leuk om de lipdub cadeau te doen voor een huwelijksfeest of verjaardag van opa/oma.

Contact opnemen

Wil je lipdubben met je familie-uitje? Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Klanttevredenheidsgarantie

Wij gaan ervoor zorgen dat je samen met je familie een onvergetelijke ervaring krijgt. Bij de Lipdub Specialist wordt enkel gewerkt met een crew van professionele videografen die allemaal tientallen lipdubs per jaar maken. De meeste crewleden filmen elk weekend lipdubs met particuliere groepen. Op die manier kunnen wij je een professionele lipdub garanderen met de beste apparatuur, een gezellige workshopleider en een superleuk eindresultaat.

Wie ging je voor?

Wij maken sinds 2010 lipdubs voor particulieren en bedrijven. Bedrijven die je voor gingen waren onder andere: ABN-Amro, Albert Heijn, Eneco, Fagron, ING, Jacobs Douwe Egberts, NS, Politie, Rabobank, Sanoma, Shell, Thomas Cook, UWV en honderden particulieren groepen. Benieuwd wat ze er van vonden? Lees de reviews om te zien hoe anderen onze workshops hebben ervaren.

Maatwerk familie workshops

Wij leveren altijd maatwerk, een persoonlijke aanpak en all-in workshops. Je kunt rekenen op een zeer professionele activiteit, waarbij wij de beste apparatuur gebruiken en de meest ervaren vakmensen op jullie workshop inzetten. Wel hanteren wij vaak een rode draad in onze aanpak, zodat wij je gestructureerd, duidelijk en effectief van dienst kunnen zijn tijdens de workshop.

Meer opties…

Lipdub concept

Dit concept is onder andere te gebruiken voor:

Onze steekwoorden

Activiteiten die erbij passen:

, ,