Maak een lipdub tijdens een evenement

Maak een lipdub tijdens jouw evenement

Met onze lipdub workshops heb je niet alleen plezier met alle gasten van je evenement, maar het filmen zorgt ook voor onvergetelijke herinneringen. Het maken van een lipdub stimuleert de creativiteit, het verbetert de teamspirit en creëert veel saamhorigheid. Dit zorgt ervoor dat je -met veel humor en plezier- een gezamenlijk eindresultaat ontwerpt. Het geeft jullie gegarandeerd veel energie tijdens én na het evenement.

Wij werken inmiddels nauw samen met verschillende creative agencies en evenementenbureaus om grote lipdub evenementen te verzorgen voor gerenommeerde (internationale) bedrijven. Hierdoor hebben wij door de jaren heen genoeg ideeën en voorbeelden opgedaan hoe wij de lipdub videoproductie succesvol kunnen inzetten tijdens jullie event. Denk aan het combineren van verschillende lipdubs op verschillende locaties, lipdub wedstrijden of een Lipdub Awardshow. Uiteraard betreft het altijd maatwerk. Wil je hier meer over weten of even vrijblijvend brainstormen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Klanttevredenheidsgarantie

Wij gaan er voor zorgen dat het evenement een onvergetelijke herinnering wordt. Bij de Lipdub Specialist wordt enkel gewerkt met een crew van professionele videografen die allemaal tientallen lipdubs per jaar maken. Op die manier kunnen wij je een professionele lipdub garanderen met de beste apparatuur, een gezellige workshopleider en een superleuk eindresultaat.

Wie ging je voor?

Wij maken sinds 2010 lipdubs voor particulieren en bedrijven. Bedrijven die je voor gingen waren onder andere: ABN-Amro, Albert Heijn, Eneco, Fagron, ING, Jacobs Douwe Egberts, NS, Politie, Rabobank, Sanoma, Shell, Thomas Cook, UWV en honderden particulieren groepen. Benieuwd wat ze er van vonden? Lees de reviews om te zien hoe anderen onze workshops hebben ervaren.

Maatwerk workshops

Wij leveren altijd maatwerk, een persoonlijke aanpak en all-in workshops. Je kunt rekenen op een zeer professionele video, waarbij wij de beste apparatuur gebruiken en de meest ervaren vakmensen op jullie workshop inzetten. Wel hanteren wij vaak een rode draad in onze aanpak, zodat wij je gestructureerd, duidelijk en effectief van dienst kunnen zijn.

Meer opties…

Lipdub concept

Dit concept is onder andere te gebruiken voor:

, , , ,

Onze steekwoorden

Activiteiten die erbij passen: