Maak een lipdub voor een cadeau

Geef een lipdub cadeau

Je kunt met elkaar een lipdub opname cadeau doen als verrassing of de ontvanger laten deelnemen in de lipdub. Welke keuze je ook maakt: het geven van een cadeau is altijd persoonlijk. Om die reden leveren wij standaard maatwerk en werken wij niet met een kant en klaar draaiboek. Samen met jullie bepalen wij het doel, de juiste boodschap en maken een plan van aanpak hoe we het totaalplaatje goed in beeld kunnen brengen.

Het maken van een lipdub zorgt voor onvergetelijke herinneringen. Het stimuleert de creativiteit en maakt jullie boodschap op een gezellige en vrolijke manier duidelijk. Het geeft gegarandeerd veel energie en blijdschap. Wij maken regelmatig lipdubs die als cadeau worden gegeven voor een pensionaris, bruiloft, huwelijksfeest of tijdens een afscheid van een collega. Uiteraard zijn er nog een tal van andere mogelijkheden om een lipdub cadeau te doen. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Klanttevredenheidsgarantie

Wij gaan er voor zorgen dat het cadeau een onvergetelijke herinnering wordt. Bij de Lipdub Specialist wordt enkel gewerkt met een crew van professionele videografen die allemaal tientallen lipdubs per jaar maken. Op die manier kunnen wij je een professionele lipdub garanderen met de beste apparatuur, een gezellige workshopleider en een superleuk eindresultaat.

Wie ging je voor?

Wij maken sinds 2010 lipdubs voor particulieren en bedrijven. Bedrijven die je voor gingen waren onder andere: ABN-Amro, Albert Heijn, Eneco, Fagron, ING, Jacobs Douwe Egberts, NS, Politie, Rabobank, Sanoma, Shell, Thomas Cook, UWV en honderden particulieren groepen. Benieuwd wat ze er van vonden? Lees de reviews om te zien hoe anderen onze workshops hebben ervaren.

Maatwerk workshops

Wij leveren altijd maatwerk, een persoonlijke aanpak en all-in workshops. Je kunt rekenen op een zeer professionele video, waarbij wij de beste apparatuur gebruiken en de meest ervaren vakmensen op jullie workshop inzetten. Wel hanteren wij vaak een rode draad in onze aanpak, zodat wij je gestructureerd, duidelijk en effectief van dienst kunnen zijn.

Meer opties…

Lipdub concept

Dit concept is onder andere te gebruiken voor:

Onze steekwoorden

Activiteiten die erbij passen:

,