Maak een lipdub tijdens een buurtfeest

Met je buren een onvergetelijke ervaring

Met onze lipdub workshops heb je niet alleen heel veel plezier met je groep, maar het zorgt ook voor onvergetelijke herinneringen. Een unieke workshop voor een Buurtfeest. Het maken van een lipdub stimuleert de creativiteit van alle deelnemers, creëert veel saamhorigheid en geeft een prachtig eindresultaat.

Het is een leuke en hilarische activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Dankzij de dynamische filmwijze wordt iedereen bij het complete filmproces betrokken op een manier die bij hem/haar past. Er is altijd differentiatie en een passende rol mogelijk voor iedere deelnemer. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Graag laten wij je transparant en inzichtelijk onze prijzen zien voor groepen tot en met 20 personen. Bij meer deelnemers werken wij met een offerte op maat. Reis- en parkeerkosten zijn altijd inbegrepen. Bij de Lipdub Specialist wordt enkel gewerkt met een crew van professionele videografen die allemaal tientallen lipdubs per jaar maken. De meeste crewleden filmen ze wekelijks. Elke workshop behandelen wij als een unieke en originele videoproductie. Het wordt nooit een ’13 in een dozijn’ clip.

 

Contact opnemen

Heb je nog vragen of wens je meer informatie rondom ons Buurtfeest concept? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Klanttevredenheidsgarantie

Wij gaan er voor zorgen dat het feest met je buren een onvergetelijke herinnering wordt. Bij de Lipdub Specialist wordt enkel gewerkt met een crew van professionele videografen die allemaal tientallen lipdubs per jaar maken. Op die manier kunnen wij je een professionele lipdub garanderen met de beste apparatuur, een gezellige workshopleider en een superleuk eindresultaat.

Wie ging je voor?

Wij maken sinds 2010 lipdubs voor particulieren en bedrijven. Bedrijven die je voor gingen waren onder andere: ABN-Amro, Albert Heijn, Eneco, Fagron, ING, Jacobs Douwe Egberts, NS, Politie, Rabobank, Sanoma, Shell, Thomas Cook, UWV en honderden particulieren groepen. Benieuwd wat ze er van vonden? Lees de reviews om te zien hoe anderen onze workshops hebben ervaren.

Maatwerk workshops

Wij leveren altijd maatwerk, een persoonlijke aanpak en all-in workshops. Je kunt rekenen op een zeer professionele video, waarbij wij de beste apparatuur gebruiken en de meest ervaren vakmensen op jullie workshop inzetten. Wel hanteren wij vaak een rode draad in onze aanpak, zodat wij je gestructureerd, duidelijk en effectief van dienst kunnen zijn tijdens het buurtfeest.

Meer opties…

Lipdub concept

Dit concept is onder andere te gebruiken voor:

,

Onze steekwoorden

Activiteiten die erbij passen:

,