Sneek

Lipdub maken in Sneek vanaf € 19,50 p.p.

Met onze lipdub workshops in Sneek heb je niet alleen heel veel plezier met je groep, maar het uitje zorgt ook voor onvergetelijke herinneringen en een supergoede sfeer. Het maken van een lipdub stimuleert de creativiteit van alle deelnemers en creëert veel saamhorigheid. Een mooi bijkomend voordeel indien de groep elkaar nog niet zo goed kent. Het geeft jullie heel veel energie voor de rest van de dag in. Bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest, teambuilding of familie-uitje in Sneek of elders in [post_category].

Een lipdup, libdub, libdup, lip wat? Een lipdub is een videoclip, gemaakt in één take, waarin je met een groep mensen een bekend nummer naspeelt. Dat is meteen de leukste uitdaging van de lipdub: zonder te stoppen met filmen een non-stop videoclip maken. Je loopt met de camera als het ware door een grote filmset heen, vol toffe momenten die je zelf hebt bedacht. En de kijker thuis? Die ziet een goed geoliede machine waar overal deelnemers uit het niets in beeld komen en de meest hilarische acts uitvoeren. Gekke dansjes, coole moves, hilarische acts en een eindresultaat om supertrots op te zijn. Dat wil je toch ook!

Onze prijzen zijn gemiddeld van € 19,50 p.p. tot € 27,50 p.p. Vanaf 60 personen werken wij met flinke kortingen oplopend tot maar liefst 65%. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Alvast een vraag stellen?

  Klaar om te lipdubben?

  Sinds flink wat jaar zijn wij de marktleider op het gebied van lipdub workshops. Zowel lokaal in Sneek als in heel Nederland. Omdat wij zo veel lipdubs draaien, kunnen wij je zeer goed informeren over alle mogelijkheden en denken wij graag met je mee. Heb je al eens gekeken naar onze verschillende lipdub workshops en videoproducties?

  De meest gekozen en bekende concepten zijn lipdub workshops tijdens een vrijgezellenfeest in Sneek, teambuilding in Sneek, of een uitje met je vriendengroep, familiedag of bedrijfsuitje. Dergelijke workshops zijn laagdrempelig en zorgen voor veel dynamiek, hilariteit en saamhorigheid. Of kies een van onze 20+ andere concepten. Een garantie voor een succesvolle workshop!

  Goed om te weten: je hoeft in bijna niks te doen qua organisatie vooraf, behalve het afstemmen van een filmlocatie en het uitkiezen van een liedje. Fijn toch?! Wij verzorgen de workshop verder van begin tot eind. Of het nu gaat om printjes van het draaiboek, het maken van een filmroute of het verzorgen van jouw muziek op de muziekinstallatie.

  Filmlocaties in Sneek

  De Lipdub Specialist heeft geen locaties in eigen beheer. Echter, omdat wij vaak in Sneek komen kennen wij inmiddels genoeg plekjes rondom Sneek. Bij jouw aanvraag kunnen wij daarom altijd meedenken met je. Hieronder alvast enkele tips voor je eigen zoektocht:

  Do’s

  Kies een locatie met:

  • voldoende bewegingsruimte.
  • veel variatie in de omgeving voor meer dynamiek.
  • genoeg (dag)licht. voldoende parkeergelegenheid.
  • gelegenheid tot eten/drinken en een toiletbezoek.
  • Zorg altijd voor een ‘plan b’ bij regen. Bijvoorbeeld: bij iemand thuis, een kantoorpand, gymzaal of clubhuis.

  Don’ts

  Kies niet voor:

  • een drukke winkelstraat, (NS) treinstation of winkelcentrum. Filmen is daar niet toegestaan en/of je hindert te veel mensen.
  • Maak de gewenste filmroute niet te lang (wij denken graag mee).

  Wie ging je voor in en rond Sneek?

  Wij maken sinds 2010 lipdubs voor particulieren en bedrijven. Bedrijven die je voor gingen waren onder andere: ABN-Amro, Albert Heijn, Eneco, Fagron, ING, Jacobs Douwe Egberts, NS, Politie, Rabobank, Sanoma, Shell, Thomas Cook, UWV en honderden particulieren groepen. Benieuwd wat ze er van vonden? Lees de reviews om te zien hoe anderen onze workshops hebben ervaren.

  Werkwijze van onze lipdub workshop

  Contact

  Eerst hebben we persoonlijk contact om al jouw wensen te bespreken. We brengen de opties goed in kaart en reserveren een plekje in onze agenda. Je geeft ons aan welk liedje je wenst en of je vooraf al groepjes wilt maken. De rest doen wij!

  Voorbereiding

  Vooraf aan de workshop zijn wij al op de filmlocatie in Almere aanwezig voor de voorbereidingen. Inmiddels hebben we zo veel ervaring, dat we al snel kunnen inschatten wat een geschikte filmroute is voor een lipdub. Zodra je aankomt starten we met een pakkende introductie en verdelen we de subgroepjes.

  Oefenen

  Je gaat samen met elkaar én met onze begeleiding oefenen in kleine groepjes. Gekke dansjes, coole moves, hilarische acts, attributen klaarmaken en af en toe droog oefenen met enkel de muziek. De regisseur loopt rond om je te ondersteunen en steeds kort te oefenen per groepje. Tussendoor is er altijd tijd voor een pauze.

  Filmen

  We filmen met een steadicam of stabilizer, wat een zeer soepel resultaat oplevert. Zodra iedereen vertrouwd is met de scènes en de energie er goed in zit filmen we de lipdub in één non-stop shot. Uiteraard filmen we een paar keer. De beste versie wordt professioneel gemonteerd.

  Terugkijken

  Na afloop kijken we de ruwe versie altijd terug. Na een paar dagen ontvang je de lipdub in je mailbox via WeTransfer. Zo kan je nog jaren nagenieten van de opnames! Extra wensen? Het is altijd mogelijk een complete maatwerk workshop samen te stellen. Geen enkel probleem!

  Extra wensen?

  Het is altijd mogelijk een complete maatwerk workshop samen te stellen. Geen enkel probleem!

  Sneek
  Schuiven naar boven