Lipdub maken in Den Bosch

Lipdub maken in Den Bosch

Met onze lipdub workshops heb je niet alleen heel veel plezier met je groep, maar het uitje zorgt ook voor onvergetelijke herinneringen en een supergoede sfeer. Het maken van een lipdub stimuleert de creativiteit van alle deelnemers en creëert veel saamhorigheid. Een mooi bijkomend voordeel indien de groep elkaar nog niet zo goed kent. Het geeft jullie heel veel energie voor de rest van de dag in. Bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest, teambuilding of familie-uitje in Den Bosch.

Het is een leuke en hilarische activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Dankzij de dynamische filmwijze wordt iedereen bij het complete filmproces betrokken op een manier die bij hem/haar past. Er is altijd differentiatie en een passende rol mogelijk voor iedere deelnemer. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Graag laten wij je transparant en inzichtelijk onze prijzen zien voor groepen tot en met 20 personen in Den Bosch. Bij meer deelnemers werken wij met een offerte op maat. Reis- en parkeerkosten zijn altijd inbegrepen. Bij de Lipdub Specialist wordt enkel gewerkt met een crew van professionele videografen die allemaal tientallen lipdubs per jaar maken. De meeste crewleden filmen ze wekelijks. Elke workshop behandelen wij als een unieke en originele videoproductie. Het wordt nooit een ’13 in een dozijn’ clip.

 

Lees zeker ook onze locatie tips door op deze pagina, zodat je goed voorbereid op stap kan in Den Bosch.

Wie ging je voor?

Wij maken sinds 2010 lipdubs voor particulieren en bedrijven. Bedrijven die je voor gingen waren onder andere: ABN-Amro, Albert Heijn, Eneco, Fagron, ING, Jacobs Douwe Egberts, NS, Politie, Rabobank, Sanoma, Shell, Thomas Cook, UWV en honderden particulieren groepen. Benieuwd wat ze er van vonden? Lees de reviews om te zien hoe anderen onze workshops hebben ervaren.

Contact opnemen

Heb je nog vragen over het lipdubben in Den Bosch of wens je meer informatie rondom ons aanbod? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Tips voor een lipdub in Den Bosch

Graag geven wij je wat tips voor het organiseren van een lipdub en tonen verschillende locaties waar wij goede ervaringen mee hebben.


Do’s

 • Kies een locatie met:
  • voldoende bewegingsruimte.
  • veel variatie in de omgeving voor meer dynamiek.
  • genoeg (dag)licht.
  • voldoende parkeergelegenheid.
  • gelegenheid tot eten/drinken en een toiletbezoek.
 • Zorg altijd voor een ‘plan b’ bij regen.
  • Bijvoorbeeld: bij iemand thuis, een kantoorpand, gymzaal of clubhuis.

Don’ts

 • Kies niet voor een drukke winkelstraat, (NS) treinstation of winkelcentrum. Filmen is daar niet toegestaan en/of je hindert te veel mensen.
 • Maak de gewenste filmroute niet te lang (wij denken graag mee).

Locaties

De Lipdub Specialist heeft geen locaties in eigen beheer. Hieronder volgen enkele publiek toegankelijke locaties waar wij al eens zijn geweest. Mocht jij zelf nog leuke locaties weten, neem gerust contact op om ons lijstje aan te vullen.

Publiek toegankelijke locaties in 's-Hertogenbosch.
Locatiesvolgen

Maak een lipdub in 's-Hertogenbosch!

Wij helpen jullie graag om een onvergetelijke lipdub te maken.