Reviews

Ervaringen van onze groepen

Hieronder kun je een greep uit de ervaringen van onze workshops nalezen. Heb je zelf onlangs een lipdub met ons gemaakt en wil je, je ervaringen delen? Klik dan op de knop ‘review insturen‘.

Reviews Totale beoordeling: 4.8 van 5 gebasseerd op 155 ervaringen.

Erg leuk!

★★★★★
5 5 1
β€œSuper leuk om te doen met een groep (wij waren met 11 personen). Het ging ons dan wel meer om de activiteit dan om het eindresultaat, al mag het eindresultaat er ook zijn πŸ˜‰ De begeleiding vanuit lipdub.nl was super; geduldig, helder in de uitleg en ervaren.”

Gelachen, leuke manier om elkaar beter te leren kennen, was onwijs leuk!

★★★★★
5 5 1
β€œWorkshop was in het Vondelpark, wat al een erg leuke locatie was, we hebben een aantal keren geoefend, stuk voor stuk en toen paar keer in één keer. De workshopleider had goede ideeΓ«n en iedereen deed onwijs leuk mee waardoor er een hele goede en gezellige sfeer hing! Ook erg gelachen om de verschillende moves. Communicatie verliep goed en soepel. Enige verbeterpunt is dat er geen papieren songteksten aanwezig waren (//@Lipdub.nl: per ongeluk vergeten mee te brengen door workshopleider//), maar uiteindelijk verliep het nog steeds soepel!”

Super leuk en gezellig

★★★★★
5 5 1
β€œHet was leuk om zo met het team op een andere manier bezig te zijn!”

Vrolijke herinnering.

★★★★★
5 5 1
β€œHet was de perfecte activiteit voor een teamuitje. Iedereen heeft enthousiast meegedaan. We hebben nu een vrolijke herinnering.”

Een geweldig leuke ervaring en fantastische begeleiding.

★★★★★
5 5 1
β€œhet werd duidelijk uitgelegd en daarna werden we in groepjes verdeeld en maakten we ons klaar (pruiken, brillen, hoeden etc.) toen gingen we het lied oefenen, daarna bepaalde ieder groepje de lokatie waar hun stukje zou worden opgenomen. na de eerste keer werd het resultaat bekeken. toen kwam het echte moment. uiteindelijk was het na 4 takes klaar.”

Enthousiast, plezier, toffe ervaring

★★★★★
5 5 1
β€œHet was een zeer geslaagde dag. Heel veel plezier gehad en zeer goed begeleid tot een heel leuk resultaat.”

SUPER gaaffff !! Ik wil het zeker nog wel een keer doen !

★★★★★
5 5 1
β€œWas denk ik NOG leuker geworden als we tevoren het liedje, en dus de tekst van tevoren hadden gekregen Maar verder was het super ! Vreselijk leuk om te doen, en ook het filmpje is een leuk aandenken aan deze dag.”

Genoten.

★★★★★
5 5 1
β€œIk heb genoten het zat allemaal mee, het weer, de mensen en jullie als lipdub team! Goede opbouw, oefening baart kunst, het werd echt gaande weg beter.”

Het was geweldig!

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben een geweldige ervaring gehad met het maken van de Lipdub! De workshopleider was geweldig en je kon merken dat hij er zelf ook lol in had! Heel ontspannen en relaxed, het mooie weer werkte ook mee waardoor alles buiten kon plaats vinden! Een aanrader voor teams, reΓΌnies. etc.”

Een groot feest

★★★★★
5 5 1
β€œSpeels soepel en hilarisch”

Lipdub als openingsact teamuitje

★★★★★
5 5 1
β€œDe lipdub werd zo onwijs leuk ontvangen. We hadden een groot scherm met goede geluidsinstallatie waar de lipdub op getoond werd. Niemand had het verwacht en iedereen was aan het juichen, klappen en fluiten. Ze gaven aan dat ze het super origineel en tof vonden.”

Gezellig, leuk, lachen

★★★★★
5 5 1
β€œHeel leuk”

Flink gelachen

★★★★★
5 5 1
β€œSuper leuke activiteit! Goed voor teambuilding! We hebben flink gelachen met z'n allen. Begeleiding vanuit libdup heel goed! Er werd goed meegedacht in hoe alles gefilmd ging worden. We hebben veel plezier gehad en een mooi blijvend aandenken hieraan.”

Uniek & gezellig

★★★★☆
4 5 1
β€œSuper leuke activiteit voor een gezellige en enthousiaste groep. Enorm gelachen en leuk dat je echt iets hebt om mee naar huis te nemen – de lipdup. Zeker een aanrader voor iedereen. Bedankt voor de leuke middag!”

Leuke ervaring, gelachen, gezellig

★★★★☆
4 5 1
β€œWij hebben een hele leuke middag gehad met de dames zeker een aanrader voor een vrijgezellenfeest!”

Geslaagde middag & leuke herinnering

★★★★★
5 5 1
β€œHet was voor mij de eerste keer. Ik vond de Lipdub Specialist vriendelijk en betrokken. We hebben het met elkaar heel leuk gehad en er was ruimte voor gezelligheid.”

Snelle aanlevering

★★★★★
5 5 1
β€œWat snel aangeleverd, super bedankt! Uiteraard al meerdere keren bekeken πŸ˜‰ en we zijn er heel blij mee. Dat wordt een knaller op het feest! Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens!”

Dikke duim!

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben een hele gezellige middag gehad samen met de workshopleider! Hij legde alles goed uit, had leuke ideeen en wist een groep, met toch ook veel ouderen (die het eerst maar niets vonden), heel enthousiast te krijgen! Ook liet hij ons zien wat hij had opgenomen dat was heel leuk en we vonden het er erg vrolijk uit zien! Kortom hartstikke bedankt, vooral aan de workshopleider omdat hij dit op een zondagmiddag wilde doen en ook nog eens heel aardig en professioneel is! De Lipdub Specialist krijgt van ons een dikke duim!”

Erg leuk

★★★★★
5 5 1
β€œDe workshop was erg leuk en ook was de workshop leider enthousiast en dacht mee. Ondanks dat ik zelf alles wat laat aangeleverd had, was het keurig verzorgd.”

Supertof

★★★★★
5 5 1
β€œIk, als Intern, mocht ook meedoen en was blij verrast. Het is β€œoverall” supertof bevonden denk ik en we hadden véél fun tijdens en achteraf bij het (her)bekijken van de takes. We gaan uw mail met link rondsturen en dit zal hier morgen tijdens onze wekelijkse GM (Good Morning)-meeting aan het werkende personeel getoond worden. De vakantiegangers zullen tot hun terugkeer moeten wachten. Velen kenden het concept (nog) niet; het is alvast iets origineels. Ook voor de β€œregisseur” een dikke duim.”

Goede kwaliteit film

★★★★★
5 5 1
β€œSuper ervaring! Fijn contact, leuke dag gehad, enthousiaste medewerker, goede kwaliteit film!”

Genoten

★★★★★
5 5 1
β€œAllereest bedankt voor de leuke middag zaterdag, we hebben er echt van genoten.”

Erg leuk

★★★★☆
4 5 1
β€œErg leuk, Maartje (vrijgezel) en al haar gasten hebben een leuke middag gehad!”

Geslaagde dag

★★★★★
5 5 1
β€œHet was een hele geslaagde dag! Mede dankzij de leuke lipdub en de fijne begeleiding. Dank hiervoor. Wauw wat leuk geworden. Nogmaals erg bedankt voor de leuke workshop.”

Goede begeleiding

★★★★★
5 5 1
β€œDank voor de goede begeleiding vandaag! Nog van veel mensen de complimenten doorgekregen en iedereen is heel benieuwd naar het eindresultaat.”

Fantastische middag

★★★★★
5 5 1
β€œWat hebben wij een fantastische middag gehad gisteren samen met de workshopleider! Hartelijk dank daarvoor! Wij kijken uit naar het uiteindelijke filmpje. Groetjes en graag tot een volgende keer!”

Super om te doen

★★★★★
5 5 1
β€œHij is echt super leuk!!! Nogmaals super bedankt, we vonden het allemaal super om te doen!”

Leuke begeleiding

★★★★★
5 5 1
β€œBedankt voor het filmpje, ziet er super uit! Ook bedankt aan de workshopleider voor de leuke begeleiding. We hebben er allemaal veel plezier aan beleefd.”

Toppertje

★★★★★
5 5 1
β€œSuper leuk om te zien! Ik zal snel de dames blij gaan maken. Top!! Nogmaals bedankt.”

Zalig!

★★★★★
5 5 1
β€œZalig! We hebben er een heel leuk weekend opzitten met een perfecte afsluiter. Bedankt vor de organisatie van dit!”

Leuk!

★★★★★
5 5 1
β€œDankjewel! Hij is super leuk geworden!”

Leuke middag

★★★★★
5 5 1
β€œVan harte bedankt voor de leuke middag zaterdag. Iedereen heeft genoten. En vooral de vrijgezel. Het resultaat op de tablet zag er al super uit.”

Wat een lol

★★★★★
5 5 1
β€œSuperleuk! Wat zullen de kids een lol gehad hebben; het resultaat is zo vrolijk!”

Aanrader

★★★★★
5 5 1
β€œBedankt voor de snelle uitwerking van onze lipdub. We hebben een erg leuke middag gehad. De workshopleider deed het ook goed, hij had kennis van hoe in zijn werk gaat en liet ons vrij voor onze ideeΓ«n vooral toen de vrijgezel het weer een beetje omgooide. Het eindresultaat is zeker leuk geworden.iedereen is er nog steeds enthousiast over. We willen het ook op de bruiloft laten zien. Jullie ook bedankt voor het fijne en duidelijk mail contact. Ik zal jullie zeker aanraden bij de mensen in mijn omgeving en wie weet ooit misschien een keer voor mezelf.”

Leuke middag

★★★★★
5 5 1
β€œDe lipdub is echt super geworden! Dank je voor de leuke middag.”

Genoten

★★★★☆
4 5 1
β€œAfgelopen zaterdag hebben we de lipdub gemaakt en we hebben het heel leuk gehad! We hadden mazzel met het weer en de vrijgezel heeft echt genoten πŸ™‚β€

Erg geslaagd

★★★★★
5 5 1
β€œBedankt voor de lipdub van gisteren, het was erg geslaagd! Heel leuk filmpje geworden!”

Professionele hulp

★★★★★
5 5 1
β€œHeel veel dank voor de snelle mail, vooral de bruid-to-be kon niet wachten om de film te zien! En ook veel dank voor de professionele hulp, zowel van jou als van de workshopleider, we hadden een fantastische middag dankzij jullie!”

Heel leuk

★★★★☆
4 5 1
β€œWe hebben de middag als heel leuk ervaren, maar de lipdub opnemen ging wel aanzienlijk sneller dan van te voren gepland was. We hebben maar 1,5 uur nodig gehad en hebben 2 keer de lipdub bekeken. De workshopleider zei dat dit kwam omdat de groep zo uitzonderlijk leuk en enthousiast meedeed, en uiteraard door de professionele begeleiding vanuit jullie.”

Prachtig

★★★★★
5 5 1
β€œEen woord: PRACHTIG. Gaat die erg waarderen.”

heel leuk

★★★★★
5 5 1
β€œHij is super leuk, dank je wel, de workshopleider deed het heel leuk!”

Geslaagde dag

★★★★★
5 5 1
β€œHet was hartstikke leuk! Zeker geslaagd!”

GEWELDIG!

★★★★★
5 5 1
β€œDank je wel!! We vonden het allen GEWELDIG!”

Top!

★★★★★
5 5 1
β€œTop!! Echt heel leuk geworden, bedankt!”

Lovende reacties

★★★★★
5 5 1
β€œDankjewel! Alleen maar lovende reacties hier! Vandaag of morgen zal haar man het filmpje aan onze collega Nancy laten zien. Namens ons gehele team ontzettend bedankt voor het mooie eindresultaat en de leuke avond!”

Dank

★★★★★
5 5 1
β€œNamens ons allemaal heel hartelijk dank voor de opname! We hebben een erg leuke middag gehad.”

Professioneel en prettig

★★★★★
5 5 1
β€œHet is erg mooi geworden maar ook het maken was tof! We vonden jullie uitleg en aanpak erg professioneel en prettig.”

Super leuk!

★★★★★
5 5 1
β€œDank voor het filmpje! Hij is super leuk.”

Erg blij

★★★★★
5 5 1
β€œDank, lipdub was top, heeft de workshopleider goed gedaan. Ook erg blij met het eind resultaat.”

Heel leuk

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben gisteren een heel leuke middag gehad. We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat!”

Goede zorgen

★★★★★
5 5 1
β€œAllereerst wil ik je bedanken voor alle goede zorgen vooraf van onze lipdub. Wat hebben we afgelopen vrijdag een lol gehad. Iedereen vond het erg leuk en we waren dan ook erg benieuwd naar het eindresultaat. Wat is hij leuk geworden! Ook willen we de workshopleider bedanken voor het begeleiden van de lipdub zelf. Hij was erg geduldig en enthousiast, waardoor iedereen ook enthousiast raakte. Dus vanuit ons allemaal erg bedankt!!!!”

Een hoop lol

★★★★★
5 5 1
β€œAlles was naar wens en we hebben een hoop lol gehad. Het was een super leuke middag en iedereen deed boven verwachting enthousiast mee. Het resultaat is ook geweldig, we hebben afgelopen vrijdag de premiΓ¨re gehouden. Namens alle collega’s wil ik jullie hartelijk bedanken voor de hele organisatie en in het bijzonder de workshopleider, die tijdens de lipdub echt iedereen mee kreeg.”

Erg gelachen

★★★★★
5 5 1
β€œBedankt Frank! Iedereen heeft het echt ontzettend leuk gehad en erg gelachen met zijn allen. De clip is super leuk gelukt al zeggen we het zelf πŸ™‚β€

Dank!

★★★★☆
4 5 1
β€œZiet er superleuk uit!! Bedankt.”

Lekker snel

★★★★★
5 5 1
β€œLekker snel! Thanks. Hij is echt hilarisch... Top.”

Leuke middag

★★★★★
5 5 1
β€œSuper leuk! We hebben een leuke middag gehad d'n zijn tevreden met het resultaat. We willen de workshopleider bedanken voor zijn inzet... en geduld πŸ™‚β€

Genoten!

★★★★★
5 5 1
β€œHet ziet er echt superleuk uit! Wij hebben in ieder geval een hele leuke dag gehad en hebben echt genoten tijdens het maken van de lipdub. Bedankt!”

Erg benieuwd

★★★★☆
4 5 1
β€œBedankt voor de leuke middag en ik ben heel benieuwd naar de uiteindelijke versie van de filmpjes.”

Geslaagde dag

★★★★★
5 5 1
β€œDe dames hebben genoten van de lipdub. Erg duidelijke uitleg over wat de bedoeling was en meegedacht met het in elkaar zetten van de lipdub. Een zeer geslaagde dag die niet snel vergeten zal worden!”

Superleuke dag

★★★★☆
4 5 1
β€œHet was superleuk om te doen.”

Superleuke dag

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben een superleuke dag gehad! Lipdub was echt geslaagd, de workshopleider was echt een toffe man! En bedankt voor de snelle aflevering van de lipdub. Ik zal dit zeker in de toekomst in mijn omgeving aanraden om dit te doen. Nogmaals mijn dank.”

Toffe middag

★★★★★
5 5 1
β€œHartelijk dank voor de leuke workshop. We hebben een toffe middag gehad en het filmpje is ontzettend leuk geworden.”

Fantastisch!

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben een fantastische dag gehad. De bruid was erg verrast en vond het vanaf de eerste minuut leuk. De workshopleider maakte meteen een goede indruk en liet de bruid ook leuk in spanning. Na een leuke introductie waren we allen enthousiast. We waren met een leuke club, een goede locatie. Iedereen deed leuk mee en hebben ontzettend genoten. En de film is fantastisch. Muziek en beeld kloppen gewoon. Erg goede kwaliteit. Ik kan alleen de workshop zelf beoordelen omdat iemand anders de reservering heeft gedaan. Ik kan dit iedereen aanraden en hou dit zeker in gedachten voor een andere gelegenheid. Top bedankt.”

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
β€œSuper leuke dag gehad! Zeer tevreden over de lipdubspecialist! Ik raad dit bedrijf iedereen aan die een lipdub wil opnemen”

Goede tips

★★★★☆
4 5 1
β€œWe hebben een erg leuke dag gehad. De workshopleider had goede tips om de lipdub nog leuker te maken.”

Snelle aanlevering

★★★★★
5 5 1
β€œWat snel! We hebben echt een geweldige dag gehad gisteren. De workshopleider was fantastisch! Ook de collega’s die erg uit hun comfortzone werden gehaald hebben het super gedaan en we zijn erg blij met het resultaat. Er gaan al geluiden op om het volgend jaar weer te doen πŸ™‚ Bedankt voor jullie begeleiding! We houden het in gedachten…..”

Duidelijke informatie

★★★★☆
4 5 1
β€œWe kregen duidelijke informatie, alles werd prima uitgelegd en goed meegedacht. De dag zelf met het opnemen was super leuk en het resultaat ook! Verder zouden we dit iedereen aanbevelen, we vonden het echt heel leuk!”

Goed aangestuurd

★★★★★
5 5 1
β€œDe workshopleider heeft ons als stelletje ongeregeld goed aangestuurd met goede tips en met leuke grappen tussendoor. Het oefenen was heel handig met de aanwezige speakertjes en songtekst. Supersnel was de lipdub al klaar en aangeleverd. Contact vooraf was snel en efficiΓ«nt. Veel succes met jullie bedrijf!!”

Fijne samenwerking

★★★★★
5 5 1
β€œWat leuk! De gasten waren ook erg enthousiast, bedankt voor de fijne samenwerking!”

Kei leuke avond

★★★★★
5 5 1
β€œWat leuk!!! En al zo snel aangeleverd, TOP. Het was een kei leuke avond overigens!”

Snelle service

★★★★★
5 5 1
β€œSuperleuk om een keer te doen, goed contact en snelle service!”

Zeker mond op mond reclame

★★★★★
5 5 1
β€œWij hebben een hele leuke middag gehad tijdens de lipdub gisteren! Het weer werkte goed mee en de workshopleider deed het super! Heel gezellig en met een top resultaat volgens mij! Ik zal veel mond op mond reclame voor jullie maken, we hebben het echt heel leuk gehad. Zijn benieuwd naar het resultaat!”

Leuk om te doen!

★★★★☆
4 5 1
β€œErg leuk om te doen! Schept gelijk een band tussen de groepsleden....en achteraf heb je altijd iets tastbaars om naar terug te kijken!”

Super gezellig

★★★★★
5 5 1
β€œWij kijken zeker met veel plezier terug op de β€œlipdub middag” Topweer… en super gezellig. Het resultaat is prima en precies wat en hoe we het cadeau willen geven aan onze collega.”

professionaliteit, enthousiasme en creativiteit

★★★★★
5 5 1
β€œβ€œThe morning after the great party”: hopelijk hebben jullie een goede reis terug gehad en natuurlijk vooral: hartstikke bedankt voor jullie professionaliteit, enthousiasme en creativiteit. Hartelijke groet en succes met jullie afrondende β€œdirector’s cut”!”

Leuk.

★★★★☆
4 5 1
β€œLeuk, geduldige workshopleider. Goed inzicht.”

Super gezellig en enthousiast

★★★★★
5 5 1
β€œDe workshopleider was super gezellig en enthousiast! Wat een engelengeduld heeft deze jongen! Bedankt dat je onze dag nog leuker hebt gemaakt!!”

Super dag gehad!

★★★★★
5 5 1
β€œWij hebben echt een super dag gehad!!! Een top begin van de vrijgezellendag! Abdou paste ook perfect bij de groep. En knap dat hij in ieder geval tijdens de opnames niet helemaalmis gek geworden met alle meiden. Heel erg bedankt!”

het was weer geweldig

★★★★★
5 5 1
β€œAllereerst heel erg bedankt voor alles! Het was weer geweldig! Is er een mogelijkheid om de 2e opname ook te krijgen? Alle meiden vragen ernaar! Als niet... dan is dat geen probleem uiteraard πŸ™‚ /// reactie Lipdub.nl: uiteraard geen probleem om de 2e opname ook aan te leveren.”

Tot in de puntjes verzorgd

★★★★★
5 5 1
β€œHet was tot in de puntjes verzorgd. De workshopleider heeft aanwijzingen gegeven en ons geholpen tijdens het maken van de lipdub. We zijn zeer tevreden!”

zeer goede begeleiding

★★★★★
5 5 1
β€œBedankt voor de geweldige lipdub en jullie zeer goede begeleiding. We hebben er allemaal van genoten en er gaat zeker nog vele jaren over gepraat worden. De lipdub ziet er perfect uit en zoals je al vernomen had zal deze officiΓ«le versie van de lipdub op de dag van de trouw afgespeeld worden.”

Top prestatie

★★★★★
5 5 1
β€œDe workshop werd zeer goed begeleid door de workshopleider!! Een top prestatie om 16 dames in het gareel te houden. Zeer goede uitleg tijdens de workshop en duidelijke instructies. Een dag dat we zeer lang zullen herinneren.”

Leuk geworden

★★★★★
5 5 1
β€œBedankt voor de snelle aanlevering! Wat is het leuk geworden! Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad”

Een succes

★★★★★
5 5 1
β€œFijn dat ondanks dat het heel kortdag was en vakantieperiode er toch van alles geregeld kon worden. De lipdub was een succes, leuke workshopleider!”

Leuke dag

★★★★★
5 5 1
β€œWij hebben een ontzettend leuke dag gehad en iederen was enthousiast over de lipdub en superleuk om te doen.”

Ontzettend leuk

★★★★★
5 5 1
β€œWij hebben een ontzettend leuke middag gehad met de workshopleider. Hij heeft echt zijn best gedaan om onze bruid te laten shinen en nam op subtiele wijze de leiding zodat alles heel soepel verliep.”

Super gaaf

★★★★★
5 5 1
β€œBedankt voor de samenwerking en het duidelijke contact. In het bijzonder wil ik de workshopleider bedanken voor de communicatie en de samenwerking. Super netjes dat zij 2 dagen van te voren even belde om het één en ander door te nemen. Daarna ook leuk app contact gehad en wat was je enthousiast. Ik heb gisteren met een grote glimlach naar de lipdub gekeken. Vrijdag kijken we de lipdub met alle meiden samen! Super leuk! Ik zal jullie zeker aanbevelen, ik ben echt enorm enthousiast. Nogmaals bedankt!”

Bedankt voor alles

★★★★★
5 5 1
β€œWat hebben we het leuk gehad. Iedereen heeft genoten. De workshopleider heeft het ook super begeleid. Als ik nog eens een lipdub wil maken kom ik bij je terug daar het allemaal netjes geregeld is en we nadien mogen betalen. Wel even een laatste vraag. Bedankt voor alles!!!!”

Kids hebben genoten

★★★★★
5 5 1
β€œNogmaals bedankt voor de super leuke ochtend. De kinderen hebben genoten.”

Enorm leuke workshop

★★★★★
5 5 1
β€œWij hebben een enorme leuke workshop gehad!! We waren erg gecharmeerd van de workshopleider we hebben mede dankzij hem een enorme leuke middag gehad! Enorm bedankt voor alles.”

Enorm gelachen

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben enorm gelachen en de workshopleider heeft het super gedaan om ons allemaal lol te laten hebben, maar toch in de juiste baan te krijgen. Bedankt!”

Fantastisch!

★★★★★
5 5 1
β€œHet was fantastisch. Super leuke middag gehad en we gaan jullie zeker promoten. Nogmaals bedankt voor alles en wie weet tot ziens….”

Lachen en veel plezier

★★★★★
5 5 1
β€œVoor onze groep was het een complete verrassing dat we een lipdub zouden doen. De workshopleider heeft rustig uitgelegd wat er zou gebeuren en hoe een lipdub werkt (bij praktisch iedereen was dat onbekend). Ikzelf had het een en ander voorbereid qua script en attributen. Met de workshopleider de route doorgenomen en een lastige trap was geen groot probleem. De groep moest geinstrueerd worden en in groepjes verdeeld. Iedereen zocht zijn attributen uit en dat was al erg leuk! Dat ziet er in het begin heel chaotisch uit maar hij bleef rustig en uiteindelijk gingen we droog oefenen om de route en de timing goed te bepalen en er kwam langzaam maar zeker lijn in. In de de pauze konden we genieten van een Traktatie van de jubilerende Libdubspecialist :-). We gingen de eerste video take opnemen en iedereen werd steeds enthousiaster. Na de eerste take die volgens hem al redelijk was gingen we deze doornemen en kregen we tips om hier en daar te verbeteren. Na nog een korte voorbereiding gingen we klaar staan voor de volgende video take. Leuk is om te zien hoe zo'n groepsproces werkt en dat er een mooie lijn in begint te komen. De tweede take was o.k. en we hebben daarna het eerste resultaat op de TV kunnen bekijken, dat was lachen en veel plezier. We kijken terug op een inspannende maar erg leuke middag waar we een mooie herrinering aan overhouden!”

Geweldig

★★★★★
5 5 1
β€œIk vind hen echt geweldig geworden! Voor de rest is de premiΓ¨re 7 april op de bruiloft, maar weet zeker dat iedereen hem geweldig vindt!”

Was super

★★★★★
5 5 1
β€œDe meiden hebben echt een hele leuke middag gehad. Was super en zijn benieuwd naar het filmpje.”

Enthousiast.

★★★★★
5 5 1
β€œIedereen was erg enthousiast. We sturen em door naar iedereen en gaan van het resultaat genieten!”

Hele leuke dag

★★★★★
5 5 1
β€œNogmaals dank voor een hele leuke dag. Ik heb veel positieve reacties gehoord van kinderen, ouders en leerkrachten. Ik vond de filmpjes erg geslaagd.”

Enorm gelachen

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben enorm gelachen. Nog hartelijk bedankt voor alles. We vonden het een bijzondere ervaring, ook intensief, maar zeker erg leuk. Mooi resultaat.”

GEWELDIG!

★★★★★
5 5 1
β€œHet was GEWELDIG vanmiddag! De workshopleiders hebben het super gedaan.”

Topervaring

★★★★★
5 5 1
β€œWij vonden de workshop ontzettend leuk. Gelukkig hadden we uiteindelijk droog weer en konden we een deel buiten opnemen. En het fijne was dat de workshopleider ook heel flexibel en creatief is, en we dus het liedje in 2 takes hebben kunnen doen, met een leuke overgang. Dus zowel binnen in hun eigen huisje als buiten in de straat/speeltuin achter hun huis. Dus een topervaring. Als ik nog een keer een workshop lipdub maken ga organiseren, kom ik zeker weer bij jou uit.”

Een feestje om te doen

★★★★★
5 5 1
β€œAfgelopen zondag hebben wij onze lipub gehad en het was een echt feestje om het te doen! Iedereen uit de groep was erg enthousiast en praat er nog lang over na. Onze dank gaat echt uit naar de workshopleider die ons zooooo goed en enthousiast begeleid heeft. Wij wachten met smart op het eindproduct! Bedankt voor al jullie hulp en snelle reacties! Wij zullen jullie zeker aanbevelen aan anderen.”

Voor onze school

★★★★★
5 5 1
β€œDe leerlingen en docenten hebben de LibDub erg enthousiast ontvangen.”

Wat een energie

★★★★★
5 5 1
β€œIk kijk terug op een enorm fijne middag waar ik zeer veel energie van heb gekregen. Dank jullie wel voor jullie aandeel bij deze middag!”

Plezier voor 10

★★★★★
5 5 1
β€œIk heb een heerlijke dag gehad en heel veel lol met collega's. Plezier gehad voor 10. uitstekend georganiseerd en begeleid.”

Super lipdubsessie!

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben gisteren een ontzettend leuke en productieve lipdubsessie gehad. De workshopleider heeft ons onwijs goed begeleid en geholpen met creatieve ideeen. Ik ben ontzettend benieuwd naar de edit.”

Goed geregeld!

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben een hele leuke middag gehad! Was goed geregeld allemaal.”

Aanrader

★★★★★
5 5 1
β€œDe Lipdub Specialist heeft ons een top lipdub bezorgd. Super enthousiaste gasten! Aanrader!”

Fantastisch

★★★★☆
4 5 1
β€œFantastische ervaring met 2 zeer bereidwillige enthousiaste heren die ons tips gaven.”

Super!

★★★★★
5 5 1
β€œβ€

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
β€œWat een fantastische middag hebben wij gehad! Een en al lof over deze activiteit. Beiden workshopleiders voelde de groep ook goed aan en de sfeer zat er direct in. Je zag hen ook genieten van de groep. Leuk om te zien.”

Top!

★★★★★
5 5 1
β€œWij hebben echt een super leuke middag gehad. Iedereen was enorm enthousiast over de activiteit en deed ook heel erg leuk mee. Het resultaat is geweldig! We zijn er echt heel blij mee, een mooie herinnering voor ons allemaal.”

Super leuke workshop

★★★★★
5 5 1
β€œHet was een super leuke workshop. De workshopleider deed het super enthousiast en leuk. Hij had het lied ook al in teams gedeeld en wist iedereen te enthousiasmeren.”

Geweldige ervaring

★★★★★
5 5 1
β€œβ€

Veel plezier

★★★★★
5 5 1
β€œEnorm veel plezier en prima teamwork”

Heel erg leuk

★★★★★
5 5 1
β€œWij hebben de lipdub als heel leuk ervaren en onder de leiding van de Lipdub Specialist helemaal. De workshopleider was enthousiast, kundig en geduldig. Vooral dat laatste is met een kakelende damesgroep erg belangrijk. Tijdig op de afgesproken plaats. Perfect! Ik kan geen andere input geven. Het was allemaal heel goed georganiseerd en geleid door een ervaren iemand. Ik zou zeggen, ga zo door.”

Bedankt

★★★★★
5 5 1
β€œNogmaals dank voor de goede begeleiding. Iedereen heeft het reuze naar zijn zin gehad.”

Leuke workshop!

★★★★☆
4 5 1
β€œβ€

Gezellige dag

★★★★☆
4 5 1
β€œβ€

We hebben genoten

★★★★★
5 5 1
β€œWij hebben allemaal ontzettend genoten van de lipdub activiteit! Het werd heel goed georganiseerd vanuit jullie en de workshopleider deed zijn werk heel goed. Ik heb eigenlijk geen minpunten aan deze middag. Het was erg geslaagd!”

Ontzettende leuke lipdub

★★★★★
5 5 1
β€œWij hebben een ontzettende leuke lipdub gemaakt. Er was in overleg een mooie lokatie uitgekozen. Heel relaxte sfeer en erg leuk samen te doen. De aanstaande bruid heeft erg genoten! We zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat!!!”

Een aanrader!

★★★★★
5 5 1
β€œIk vond het van begin tot eind heel erg duidelijk. Ik werd telkens vriendelijk te woord gestaan en jullie waren goed bereikbaar en reageerden snel. De dag zelf was fantastisch. Lekker de tijd genomen, relaxt, iedereen was erg zenuwachtig maar na afloop alleen maar lovende reacties van de aanwezigen. Leuk ook dat we meteen konden kijken op het schermpje. Ik ga meteen even kijken naar hoe het geworden is want na 2 dagen is het al af. Geweldig. Ik vind jullie echt een aanrader!!”

Super enthousiast

★★★★★
5 5 1
β€œAlle meiden waren erg enthousiast!! Bedankt voor de leuke middag.”

Top

★★★★★
5 5 1
β€œTop! We hebben een hele leuke middag gehad”

Prettige communicatie

★★★★★
5 5 1
β€œCommunicatie via WhatsApp was erg prettig, snel en duidelijke antwoorden. De workshopleider was een leuke gezellige leider. Iedereen was tevreden.”

Teambuilding

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben allemaal erg genoten van die middag. Alles was goed voorbereid en de duur van de workshop precies goed. De workshopleider heeft het erg leuk gedaan! Ik zou eigenlijk geen verbeterpunten weten. Nogmaals, heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!”

Geweldig was het

★★★★★
5 5 1
β€œOp 23 juli heb ik voor mijn vrijgezellenfeest de geweldige ervaring van het maken van een lipdub mogen ervaren bij jullie.”

Toffe dag

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben een hele toffe dag gehad en erg veel lol tijdens het opnemen van de lipdub. Goede hulp, alle faciliteiten aanwezig om de film goed op te nemen Γ©n ter plekke ook goed terug te kijken.”

Leuk!

★★★★☆
4 5 1
β€œErg leuk! We hebben ons erg vermaakt.”

Leuke herinnering

★★★★★
5 5 1
β€œWij hebben het erg naar ons zin gehad en waren erg blij met het eindresultaat . Wat een lol en nog een leuke herinnering om steeds weer naar terug te kijken. Bedankt voor deze geweldige middag.”

Leuk

★★★★☆
4 5 1
β€œIk wist niet precies wat het inhield. Maar het is zeker de moeite waard. Leuk om samen te doen.”

Leuke middag

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben een onwijs leuke middag gehad!”

Top teammiddag

★★★★★
5 5 1
β€œIk heb de lipdub meteen gedownload en mail doorgestuurd naar collega's. Iedereen is superenthousiast en een aantal leerlingen heeft hem vrijdag al bekeken. Wij zijn er erg blij mee, een leuke herinnering aan een leuke teammiddag.”

Kon niet beter!

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben een super leuke vrijgezellenmiddag gehad tijdens het maken van de lipdub. Goede communicatie en fijn meedenken van de organisatie voorafgaand. Daarnaast een geweldige en professionele begeleiding tijdens het maken van de film, ook waren er veel verkleedaccessoires aanwezig. De montage was snel en het uiteindelijke resultaat is fantastisch; een super mooi aandenken aan deze bijzonder dag. Kon niet beter!”

Super eindresultaat!

★★★★★
5 5 1
β€œDank je wel! We zijn erg blij met het eindresultaat! Bedankt voor het verzorgen van de leuke middag en deze erg leuke lidpub!”

Bedankt voor alles

★★★★★
5 5 1
β€œDank je wel voor de lipdub, hij is echt heel erg leuk geworden! Bij deze wil ik jullie bedanken voor de samenwerking, het was een geslaagde en gezellig middag en dat vonden de aanwezigen ook. Nogmaals heel hartelijk bedankt en misschien tot ziens.”

Leuke reacties

★★★★☆
4 5 1
β€œWe waren met zijn allen heel tevreden over de dag zelf. De workshopleider was duidelijk en het eindresultaat is super. Veel leuke reacties gehad.”

Superleuke dag

★★★★★
5 5 1
β€œHet was makkelijk. Er waren collega’s die er vooraf wel tegen op zagen maar die de dag erna vertelden dat ze een superleuke dag hadden gehad met veel plezier. Het resultaat is geweldig. De volgende dagen hebben we de lipdub in onze klassen laten zien aan kinderen en ouders. Iedereen vond het geweldig. Iedereen zag het plezier van ons en vond de kwaliteit van het filmen en muziek eronder super. Kortom wij hebben een geweldige middag gehad met z’n allen met heel veel plezier. Wij hebben het er soms nog over en de lipdub wordt nog regelmatig bekeken. Dankjewel!!”

Lekker gek

★★★★★
5 5 1
β€œZowel de deelnemers als de overige kijkers vonden het een geslaagd eindresultaat. We stonden lekker voor gek maar dat was ook de bedoeling. Erg leuk geworden!”

Voordeligste en meest aantrekkelijke aanbieder

★★★★★
5 5 1
β€œWe hebben een lipdub gemaakt voor het vrijgezellenfeest van mijn zus. Na wat speurwerk op internet en aangevraagde offertes kwam De Lipdub Specialist verreweg als voordeligste en meest aantrekkelijke aanbieder naar voren. Met nog een extra leuke aanbieding: 3 uur voor de prijs van 2! De keuze was dus snel gemaakt. De communicatie verliep heel soepel, snelle reacties op de mail en we kregen duidelijke instructies met voorbereidingen. De lipdub zelf was een groot succes. De workshopleider had zich goed voorbereid: het terrein al verkend en een schema bedacht hoe hij de opname wilde maken. Tijdens het oefenen stelde hij zich heel flexibel op, hij liet ons zelf bepalen welke pasjes etc we wilden. Dat zorgde voor een ontspannen en vrolijke setting. Na de opname konden we meteen de ruwe versie bekijken zodat we al een goede indruk kregen. En de bewerkte opname ontvingen we heel snel thuis. Heel leuk geworden! Leuk ook dat hij zijn partner had meegenomen om foto's te maken, zodat je na afloop niet alleen een gave filmopname krijgt maar ook foto's van de "making-of" .”

Sambaband

★★★★★
5 5 1
β€œZondag 23 augustus was het dan zover; wij gingen een lipdub maken! Een β€˜wij’ zijn de 25 leden van sambaband BooomBassTic uit Utrecht. De rede om de lipdup maken was het vieren van ons 5 jarig bestaan. De feestcommissie is in contact gekomen met De Lipdub Specialist. Het contact met de workshopleider verliep soepel. Een van de bandleden had door middel van een mix de muziek verzorgd en er werd een prachtige locatie uitgekozen; het pandhof van de Domkerk in Utrecht. Dit is de prachtige kloostertuin in hartje Utrecht. Een repetitieavond werd gebruikt om alvast groepjes te vormen en alvast wat ideeΓ«n te creΓ«ren. Op de dag van de opnamen was het prachtig weer. De workshopleider had de locatie al goed bestudeerd. Hij legde alles uit hoe de opnamen zouden plaatsvinden, wie waar moest staan, hoe we ons moesten verplaatsen ect. ect. Na even een paar keer β€˜droog’ geoefend te hebben was het zover dat de echte opnamen kon starten. En het liep gesmeerd!! Allemaal leuke momenten in de tuin, de een nog gekker als de ander. En tot slot een prachtig eindshot van de hele, uit zijn dak gaande band op het domplein dat eindigde met het beeld van de Domtoren. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo gaaf zou zijn. Hoewel we in het begin nog niet zo goed konden voorstellen hoe je nu in zo’n korte tijd zo’n leuk filmpje kon maken verliep mede door de professionaliteit van de Lipdub Specialist alles op rolletjes. Wij hebben een supergaaf filmpje en ik kan iedereen De Lipdub Specialist aanbevelen!”

Heel gaaf

★★★★★
5 5 1
β€œHartelijk dank voor de lipdub. Het resultaat is heel gaaf geworden en we zijn er erg blij mee! Nogmaals dank voor jullie werk hieraan.”

Leuke PR

★★★★★
5 5 1
β€œDe lipdub is helemaal leuk en goed voor het filmpje waar we het voor willen gebruiken.”

Top buurtfeest

★★★★★
5 5 1
β€œVoor ons buurtfeest in september besloten we een lipdub te willen gaan maken. Als snel kwamen we uit bij De Lipdub Specialist. In overleg met de workshopleiders hebben we de buurtgenoten samen een stukje tekst laten voorbereiden. De club bestond uit zo'n 40 mensen. Van 4 tot en met 70 jaar. Het was geweldig om te zien hoeveel creatieve ideeΓ«n er waren en ondanks de spanning van het voor velen onbekende fenomeen, het maken van een lipdub, was er al heel snel een fantastische sfeer. De workshopleiders hebben er voor gezorgd dat er een fantastisch eindresultaat tot stand kwam. De hele avond bleef men er over praten, iedereen heeft er van genoten. Ik heb met de Lipdub Specialist hele goede afspraken kunnen maken en hij heeft mij goede tips gegeven om er voor te zorgen dat iedereen goed voorbereid was. Ook houdt hij rekening met de leeftijd van mensen en of zij minder goed ter been zijn. Als ik ooit weer een lipdub ga organiseren, zal ik zeker weer contact leggen met de Lipdub Specialist.”

Genoten!

★★★★★
5 5 1
β€œWat hebben we genoten van de lipdub en een hoop napret gehad.”

Vol lof

★★★★★
5 5 1
β€œSuper dank je wel. Iedereen is vol lof over de lipdub en krijg allemaal leuke reactie. Bedankt hiervoor.”

Thnx!

★★★★★
5 5 1
β€œHartstikke leuk! Ook de bloopers aan het einde doen het goed, haha. Thnx!!”

Prima workshop

★★★★☆
4 5 1
β€œOnze ervaring was prima. Het was een leuke middag, gezellig iets doen met het hele team en een leuk filmpje als resultaat! Uitleg was goed en de invulling van ons teamuitje daardoor ook. Ook de foto's die jullie meestuurde waren een leuke toevoeging. Het eindresultaat had beter gekund als wij met een grotere groep waren en wij niet zoveel afzeggingen gehad hadden. Maar dat hebben wij helaas niet in de hand.”

Leuke dag

★★★★★
5 5 1
β€œWij hebben een super gehad en hebben veel geluk gehad met het weer. We zijn er benieuwd naar het eind resultaat bedankt voor alles!!”

Leuke ervaring

★★★★★
5 5 1
β€œNogmaals bedankt voor de leuke ervaring. Iedereen was zeer positief en ze vonden het allemaal heel erg leuk.”

Super

★★★★★
5 5 1
β€œHeel erg bedankt. Iedereen vond het super!!”

Mooie dag

★★★★★
5 5 1
β€œWij hebben een erg leuke dag gehad. Het was goed georganiseerd en erg duidelijke informatie vooraf maar ook met de dag zelf. Erg leuk eindresultaat. Vooral de bruid in spe heeft een mooie dag gehad. Ik zou jullie dan ook zeker aanraden!”

Kinderfeestje

★★★★★
5 5 1
β€œDe meisjes die aan het feestje hebben deelgenomen hebben nog hele goede herinneringen aan de dag. Alle mama's en papa's van de meisjes waren ook heel enthousiast over het eindresultaat. Je kon wel zien dat je heel veel ervaring had met kinderen; je gaf duidelijke instructies maar ook op een hele leuke en relaxede manier. Het was ook verbazendwekkend dat je alles zelf deed. De enige verbeteringspunt dat ik kon bedenken was misschien dat er iets meer beelden van de meisjes gezichten in de video had gekund. Het had misschien ook te maken met hun zelf bedachte danspasjes maar misschien had je de meisjes hierover wat advies kunnen geven. Verder was het helemaal goed geregeld.”

Groot succes

★★★★★
5 5 1
β€œWij vonden de lipdub een groot succes, heel veel plezier om met jullie samen te werken op een vrijgezellenmiddag. Organisatie sterk en duidelijk. Goede begeleiding. Bovenal veel plezier in het samenwerken met jullie De film vonden wij echt te gek geworden een mooi resultaat.”

Voor herhaling vatbaar

★★★★★
5 5 1
β€œWij hebben met jullie een lipdub gemaakt die we met carnaval wilde gebruiken. We hebben deze de afgelopen week vele malen laten zien overal waar we geweest zijn. We hebben alleen maar positieve reacties gehad. Iedereen vond het erg leuk. Ik moet ook zeggen dat ik de film elke keer weer leuk vind om naar te kijken. De opnamen middag was ook goed verlopen naar mijn mening. De kinderen deden goed mee, ze vonden het erg leuk. De uitleg was duidelijk, helemaal goed. Kortom zeker voor herhaling vatbaar als we eens wat te vieren hebben, we zullen jullie ook zeker aanraden.”

Fantastische dag

★★★★★
5 5 1
β€œMijn dochter Merel Sophie had op vrijdag 24 oktober 2014 voor haar 8ste verjaardag haar feestje met 13 vriendinnetjes. Ik had van te voren allemaal leuke accessoires gekocht voor de dametjes en ze van te voren ingelicht dat ze feestelijke kleding aan moesten. Dagen van te voren waren de dames allemaal zenuwachtig over wat er ging gebeuren. Dit bleef natuurlijk tot het laatste moment een verrassing. Op het moment dat de cameraman binnen kwam met de grote camera werden de meiden helemaal enthousiast. Hij nam de meiden mee door het huis en legde heel duidelijk uit wat er ging gebeuren. Ze werden in groepjes van 4 meiden ingedeeld en kregen een papier waar hun tekst op stond van het nummer β€œFeest van Kinderen voor Kinderen”. Vervolgens gingen ze hun tekst instuderen met de bij behorende dansjes. Nadat dit gebeurt was gingen ze de hele lipdub oefenen zonder dat het werd gefilmd. Dit ging zo goed dat al snel daarna de lipdub met de echte grote camera werd opgenomen. Na 3 keer de hele lipdub op nieuw te hebben gedaan mochten de meisjes het eindresultaat op de televisie zien. Hierna mochten ze aangeven wat zij de beste versie vonden. Dezelfde avond kreeg ik nog appjes van verschillende moeders dat dit echt heeft verjaardagsfeestje van het jaar was!! Zo leuk de kinderen helemaal enthousiast en de ouders ook. Wat willen we nog meer. Een week later werd het eind resultaat gemaild door de Lipdub Specialist en konden alle kinderen het verjaardagsfeestje opnieuw beleven. Dit kinderfeestje is echt een aanrader en ga ik zeker voor mijn jongste dochter over een paar jaar ook doen. Bedankt voor de fantastisch dag die je mijn dochter hebt gegeven.”

Wall of Fame

Sinds 2010 hebben wij onder andere voor deze bedrijven lipdubs gemaakt: ABN-Amro, Albert Heijn, Eneco, Fagron, ING, Jacobs Douwe Egberts, NS, Politie, Rabobank, Sanoma, Shell, Thomas Cook, UWV en honderden andere groepen uit onder andere de detailhandel, financiΓ«le dienstverlening, horeca, land en tuinbouw, onderwijs, overheid, sociale dienstverlening en de zorg. Benieuwd wat ze er van vonden? Lees de reviews en ontdek hoe succesvol jullie workshop kan zijn.

Lipdub maken met Weir Minerals Lipdub maken met MC Zuiderzee Lipdub maken met De Vogels Lipdub maken met de Voorwegschool Lipdub maken met Popkoor Timeless Lipdub maken met het UWV Lipdub maken met Team Terminal Lipdub maken met St. Jozef Lipdub maken met Team Ice United Lipdub maken met Haarlem Nightskate Lipdub maken met Stek Lipdub maken met SIDN Lipdub maken met RWS Lipdub maken met Shell Lipdub maken voor Rotterdam Business Events Lipdub maken met het Rijnlands Lyceum WassenaarΒ Lipdub maken met Stichting Palludara Lipdub maken met de PolitieΒ Lipdub maken met de OmringΒ Lipdub maken met de NS Lipdub maken met Melitta Lipdub maken met Medicura Lipdub maken met de Laurentiusschool Lipdub maken in de Kreek Lipdub maken met Kinderrijk Lipdub met Kentalis Lipdub met JDE Lipdub maken met de ING Lipdub maken met het Herbert Vissers College Lipdub maken met Slachtoffer Hulp Nederland Lipdub maken met het Horizon College Lipdub maken met Hielkema & Co Lipdub maken met HBC Bridge Lipdub maken met HAS Hogeschool Lipdub met de Hartekamp Groep Lipdub met Carnavalsvereniging Haorendam Lipdub maken met Stichting Giving Back Lipdub met Greijn Form Technics BV Lipdub maken met Fysio & Fitness KudelstaartΒ Lipdub maken met GCB Lipdub met Popkoor Future Lipdub met de Flierefluiter Lipdub met Exodus Lipdub met gemeente Etten Leur Lipdub met EMC2 Lipdub met Eneco Lipdub met de Meent Lipdub met de Tandem Lipdub met DCMR Rijnmond Lipdub met Corbion Lipdub met Capra Advocaten Lipdub met de Brauw Lipdub met de BSV Lipdub met Stichting Belhamels Lipdub met Meisjesclub Austerlitz Lipdub maken met A.S. Adventure Lipdub maken voor Antwerpen Excursies Lipdub maken met Archipel Lipdub met het Alrijne Ziekenhuis Lipdub met Agio Cigars Lipdub maken met het Albert Schweitzer ziekenhuis Lipdub maken met het Aeon Plaza Hotel Lipdub maken met Veilig Verkeer Nederland Lipdub maken met Thomas Cook Lipdub maken met Sanoma Lipdub maken met de Rabobank Lipdub met het Ministerie van Justitie en Veiligheid Lipdub maken met het OLVG Lipdub maken met het Flevo Ziekenhuis Lipdub maken bij Fagron Lipdub maken met de Brandweer Lipdub maken met ABN-AMRO Lipdub maken met AH