Prijsopgave zakelijk

Prijslijst en prijsopgave | zakelijk

Voor groepen tot 21 personen betreft ons starttarief € 25,- per persoon exclusief btw. We gaan dan uit van een workshop van 2 à 2,5 uur. Daarnaast bieden wij verschillende leuke uitbreidingen aan tegen een kleine meerprijs. Zo kun je geheel je eigen workshop samenstellen. Past de workshop qua tijd niet binnen jullie planning of willen jullie de workshop met een grote groep (21+) volgen? Neem dan contact op om jouw wensen te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij werken uiteraard met groepskortingen.

Prijsopgave maken

Tot 12 deelnemers rekenen wij een vast starttarief van € 300,- De getoonde bedragen zijn exclusief btw.

12
Met hoeveel deelnemers zijn jullie?
Selectie van brillen, hoedjes, pruiken, maskers en boa’s.
Digitale download is altijd gratis inbegrepen (dvd / usb is niet verplicht)
0
Hoeveel dvd’s wil je bestellen? Leverbaar vanaf tien stuks.
0
Hoeveel usb-sticks wil je bestellen? Leverbaar vanaf tien stuks.
Let op: op basis van beschikbaarheid
Let op: op basis van beschikbaarheid
Let op: op basis van beschikbaarheid
Totaal

Basistarief

25,-p.p.
  • t/m 20 personen
  • Tijdsduur circa 2 tot 2,5 uur
  • Reis- en parkeerkosten inbegrepen
  • De lipdub ontvang je via een downloadlink
Contact opnemen

Props, attributen en verkleedspullen

Ben je veel onderweg of niet in de gelegenheid om spullen te verzorgen? Geen nood! Wij hebben genoeg spullen in huis om minstens 200+ deelnemers te voorzien van iets moois! Denk aan: brillen, hoedjes, pruiken, maskers, boa’s, onesies, opblaas instrumenten en gevarieerde attributen.

Dvd/usb voor iedereen

De lipdub en eventueel de gemaakte foto’s en achter de schermen reportage kunnen voor alle deelnemers aangeleverd worden op een dvd in een dvd-box of op een speciale usb-stick. Superleuk om te bewaren voor later of om bijvoorbeeld cadeau te geven. Leverbaar vanaf vijf stuks.

Videoreportage

Tijdens de workshop gebeurt er altijd wat en niet alleen tijdens de officiële opnames. Grappige en leuke momenten wisselen elkaar constant af. Dat begint al tijdens het oefenen. Superleuk om dat later terug te zien. Een leuke sfeerimpressie van alle oefenmomenten, bloopers en opnames mogen dan natuurlijk niet ontbreken!

Fotoreportage

Niets is leuker dan op een later moment de leukste momenten terugkijken vanaf bijvoorbeeld jouw tablet, computer of Facebookpagina. Foto’s van al die grappige momenten, een kijkje achter de schermen en natuurlijk verschillende groepsfoto’s. Op basis van beschikbaarheid.

Lipdub Show

Na afloop gezellig terugblikken op een groot scherm. Dat is mogelijk tijdens onze Lipdub Show! We hebben alleen maar een stopcontact nodig. Circa 30 tot 60 minuten na de opnames start jullie première. De Lipdub Show kunnen wij geheel op maat uitwerken. Bijvoorbeeld door prijzen te verloten of een Oscaruitreiking te organiseren.

Muziekboxjes

Tijdens de workshop wil je natuurlijk goed kunnen oefenen. Voor elk groepje hebben wij een eigen muziekbox klaarstaan, zodat jullie non-stop door kunnen gaan. Super handig! Hoef je niet zelf je mobiel te gebruiken. Indien ze beschikbaar zijn nemen wij deze standaard mee. Hoef je niet extra te reserveren.