Over ons

Welkom bij de Lipdub Specialist

Al jaren de marktleider van Nederland

Hoi, mijn naam is Frank de Vries en ik ben de eigenaar van de Lipdub Specialist. Graag vertel ik je meer over mijn bedrijf en de geweldige crew van lipdubbers. In dit verhaal wil ik je graag laten zien waarom wij al jaren dé specialist van Nederland en omstreken zijn. Zo hechten wij bijvoorbeeld veel waarde aan persoonlijk contact, betaalbare- en maatwerk workshops, de beste kwaliteit en hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie voor alle groepen.

A trip down memory lane

Een stukje geschiedenis

Waar vandaag de dag De Lipdub Specialist bestaat uit een grote crew lipdubbers, is de Lipdub Specialist van oorsprong ontstaan vanuit FDV Productions (2010). Het maken van lipdubs was toen net in opmars. Ikzelf was toen als zelfstandig ondernemer begonnen met het organiseren van filmworkshops voor kinderfeestjes, scholen, vrijgezellenfeesten en teambuilding. Heel Nederland ging ik door om workshops te organiseren voor jong en oud. In 2015 volgde de rebranding naar De Lipdub Specialist en werd de lipdub crew flink uitgebreid.

Waarom is lipdubben zo leuk?

Simpel: iedereen kan meedoen!

Een lipdub maken staat garant voor veel samenwerking, creativiteit, saamhorigheid en heel veel plezier. Dat zorgt er voor dat het maken van een lipdub je heel veel energie geeft. Niet alleen jullie, maar ook ons! Wij vinden het, het ideale concept waaraan iedereen kan deelnemen. Jong en oud. Goed of slecht ter been. Uitbundig of ingetogen. Actief of ontspannen. Dankzij de dynamische filmwijze wordt iedereen door ons bij het complete filmproces betrokken op een manier die bij hem/haar past. Er is altijd differentiatie, maatwerk en een passende rol mogelijk.

Kwaliteitsgarantie

Een top eindresultaat en maatwerk

Bij de Lipdub Specialist wordt enkel gewerkt met een crew van professionele videografen die allemaal tientallen lipdubs per jaar maken. De meeste crewleden filmen ze zelfs wekelijks. Op die manier kunnen wij je een professionele lipdub garanderen met een gezellige workshopleider, de beste apparatuur en een superleuk eindresultaat. Ook werken wij inmiddels nauw samen met verschillende creative agencies en evenementenbureaus om grote lipdub evenementen te verzorgen voor gerenommeerde (internationale) bedrijven. Er is altijd nog ruimte voor meer workshopleiders en (B2B) samenwerkingen want lipdubben is anno 2020 nog steeds zeer populair!

Schuiven naar boven