Over ons

 

Hoi, mijn naam is Frank de Vries en ik ben de eigenaar van de Lipdub Specialist. Graag vertel ik je meer over mijn bedrijf en de geweldige crew van lipdubbers. In dit verhaal wil ik je graag laten zien waarom wij al jaren dé specialist van Nederland en omstreken zijn. Zo hechten wij bijvoorbeeld veel waarde aan persoonlijk contact, betaalbare- en maatwerk workshops, de beste kwaliteit en hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie voor alle groepen.

A trip down memory lane

Een stukje geschiedenis

Waar vandaag de dag De Lipdub Specialist bestaat uit een grote crew lipdubbers, is de Lipdub Specialist van oorsprong ontstaan vanuit FDV Productions (2010). Het maken van lipdubs was toen net in opmars. Ikzelf was toen als zelfstandig ondernemer begonnen met het organiseren van filmworkshops voor kinderfeestjes, scholen, vrijgezellenfeesten en teambuilding. Heel Nederland ging ik door om workshops te organiseren voor jong en oud. In 2014 stopte ik met het aanbieden van de overige filmworkshops. In 2015 volgde de rebranding naar De Lipdub Specialist en werd de lipdub crew flink uitgebreid.

Waarom is lipdubben zo leuk?

Simpel: iedereen kan meedoen!

Een lipdub maken staat garant voor veel samenwerking, creativiteit, saamhorigheid en heel veel plezier. Dat zorgt er voor dat het maken van een lipdub je heel veel energie geeft. Niet alleen jullie, maar ook ons! Wij vinden het, het ideale concept waaraan iedereen kan deelnemen. Jong en oud. Goed of slecht ter been. Uitbundig of ingetogen. Actief of ontspannen. Dankzij de dynamische filmwijze wordt iedereen door ons bij het complete filmproces betrokken op een manier die bij hem/haar past. Er is altijd differentiatie, maatwerk en een passende rol mogelijk.

Kwaliteitsgarantie

Een top eindresultaat en maatwerk

Bij de Lipdub Specialist wordt enkel gewerkt met een crew van professionele videografen die allemaal tientallen lipdubs per jaar maken. De meeste crewleden filmen ze zelfs wekelijks. Op die manier kunnen wij je een professionele lipdub garanderen met een gezellige workshopleider, de beste apparatuur en een superleuk eindresultaat. Ook werken wij inmiddels nauw samen met verschillende creative agencies en evenementenbureaus om grote lipdub evenementen te verzorgen voor gerenommeerde (internationale) bedrijven. Er is altijd nog ruimte voor meer workshopleiders en (B2B) samenwerkingen want lipdubben is anno 2019 nog steeds zeer populair!


Wall of Fame

Sinds 2010 hebben wij onder andere voor deze bedrijven lipdubs gemaakt: ABN-Amro, Albert Heijn, Eneco, Fagron, ING, Jacobs Douwe Egberts, NS, Politie, Rabobank, Sanoma, Shell, Thomas Cook, UWV en honderden andere groepen uit onder andere de detailhandel, financiële dienstverlening, horeca, land en tuinbouw, onderwijs, overheid, sociale dienstverlening en de zorg. Benieuwd wat ze er van vonden? Lees de reviews en ontdek hoe succesvol jullie workshop kan zijn.

Lipdub maken met Weir Minerals Lipdub maken met MC Zuiderzee Lipdub maken met De Vogels Lipdub maken met de Voorwegschool Lipdub maken met Popkoor Timeless Lipdub maken met het UWV Lipdub maken met Team Terminal Lipdub maken met St. Jozef Lipdub maken met Team Ice United Lipdub maken met Haarlem Nightskate Lipdub maken met Stek Lipdub maken met SIDN Lipdub maken met RWS Lipdub maken met Shell Lipdub maken voor Rotterdam Business Events Lipdub maken met het Rijnlands Lyceum Wassenaar Lipdub maken met Stichting Palludara Lipdub maken met de Politie Lipdub maken met de Omring Lipdub maken met de NS Lipdub maken met Melitta Lipdub maken met Medicura Lipdub maken met de Laurentiusschool Lipdub maken in de Kreek Lipdub maken met Kinderrijk Lipdub met Kentalis Lipdub met JDE Lipdub maken met de ING Lipdub maken met het Herbert Vissers College Lipdub maken met Slachtoffer Hulp Nederland Lipdub maken met het Horizon College Lipdub maken met Hielkema & Co Lipdub maken met HBC Bridge Lipdub maken met HAS Hogeschool Lipdub met de Hartekamp Groep Lipdub met Carnavalsvereniging Haorendam Lipdub maken met Stichting Giving Back Lipdub met Greijn Form Technics BV Lipdub maken met Fysio & Fitness Kudelstaart Lipdub maken met GCB Lipdub met Popkoor Future Lipdub met de Flierefluiter Lipdub met Exodus Lipdub met gemeente Etten Leur Lipdub met EMC2 Lipdub met Eneco Lipdub met de Meent Lipdub met de Tandem Lipdub met DCMR Rijnmond Lipdub met Corbion Lipdub met Capra Advocaten Lipdub met de Brauw Lipdub met de BSV Lipdub met Stichting Belhamels Lipdub met Meisjesclub Austerlitz Lipdub maken met A.S. Adventure Lipdub maken voor Antwerpen Excursies Lipdub maken met Archipel Lipdub met het Alrijne Ziekenhuis Lipdub met Agio Cigars Lipdub maken met het Albert Schweitzer ziekenhuis Lipdub maken met het Aeon Plaza Hotel Lipdub maken met Veilig Verkeer Nederland Lipdub maken met Thomas Cook Lipdub maken met Sanoma Lipdub maken met de Rabobank Lipdub met het Ministerie van Justitie en Veiligheid Lipdub maken met het OLVG Lipdub maken met het Flevo Ziekenhuis Lipdub maken bij Fagron Lipdub maken met de Brandweer Lipdub maken met ABN-AMRO Lipdub maken met AH Lipdub maken met de huisartsen Lipdub maken met het centrum voor Veerkracht Lipdub maken met het gemeente Oost Gelre Lipdub maken met ShowTime Lipdub maken met Dela Lipdub maken met SAVOHS Lipdub maken met het ministerie Lipdub maken met DFW Lipdub maken met Trouwen in het Bos