De Lipdub Box

Maak samen een lipdub of videoclip

Gegarandeerd een feestje!

Onze lipdub box

Met onze zeer uitgebreide box kun jij een superleuk vrijgezellenfeest, teambuilding, kinderfeestje, schoolactiviteit of dagje uit organiseren. Wij verzorgen een complete box met audio- & filmapparatuur, heel veel verkleedspullen & attributen én natuurlijk handleidingen. Jullie maken vervolgens samen met elkaar een geweldige lipdub/videoclip.

Het maken van een lipdub is een onvergetelijke ervaring. Het verbetert de teamspirit, creëert saamhorigheid en is vooral een hilarische activiteit.

Dankzij onze box wordt jullie uitje gegarandeerd een groot succes, met een tastbaar eindresultaat, waar jullie allemaal aan hebben meegewerkt!

Hoe werkt het?

Voor het filmen van een lipdub is apparatuur onmisbaar. Denk aan een stabilisator om stabiel te filmen, belichting en een bluetooth speaker. Dat zit standaard in de box. Het filmen doe je met je eigen smartphone.

Vrolijk aangekleed voor de camera is een must voor iedere lipdub. Het maakt iedereen lekker losjes en het staat natuurlijk erg vrolijk. Kun je eindelijk een beetje uit je comfortzone kruipen.

Om je op weg te helpen hebben wij onze eigen Lipdub Guide ontworpen met 10 jaar van lipdub ervaring.

Na afloop moet de lipdub natuurlijk nog gemonteerd worden. Dat kun je zelf doen of je laat het aan onze vakmensen over. Net wat je wilt.

Original Box

vanaf € 99,-

De leukste ‘carnavaleske’ box geschikt voor alle doeleinden.

Vrijgezellenfeest Box

vanaf € 99,-

Het ultieme uitje voor een zeer geslaagde vrijgezellendag.

Teambuilding Box

vanaf € 99,-

Succesvol samenwerken met een tastbaar eindresultaat.

Schuiven naar boven