Lipdub & videoclip kerstliedjes top 10

All I Want For Christmas Is…. a lipdub!

Op locatie, vanuit huis of volledig online.

Ga knallend het nieuwe jaar in met onze lipdub workshops voor jullie teamuitje of bedrijfsfeest. Gegarandeerd heel veel plezier tijdens het kerstfeest of nieuwjaarsborrel. Het maken van een lipdub is een leuke en hilarische activiteit waaraan iedereen kan deelnemen. Onze workshop is geheel corona proof mogelijk. De workshop kan vanuit huis (online) en coronaproof op locatie met anderhalve meter afstand.

Elk jaar weer maken wij rondom de feestdagen veel kerst- en nieuwjaars lipdubs. Altijd een groot succes, maar… onze agenda raakt daardoor heel snel vol. Wees er dus op tijd bij om jullie kerstuitje, kerstfeest of nieuwjaarsborrel te voorzien van een spraakmakende lipdub. Dat kan bij jullie op het werk, de vereniging, een afgehuurde locatie of met een beetje geluk middenin de sneeuw. Zowel in Nederland als België.

Uiteraard worden jullie goed aangekleed en nemen we heel veel (kerst)mutsen, pakken, brillen, hoedjes en andere props mee. Zorgen jullie voor alle gezelligheid en een groep deelnemers (en oliebollen plus kerstboom)? Wij doen de rest.

Het maken van een lipdub zorgt voor onvergetelijke herinneringen en een super goede afsluiting van het jaar. Ook stimuleert het de creativiteit van alle deelnemers en creëert het veel saamhorigheid. Iets wat natuurlijk past bij de feestdagen. Kortom, een top activiteit voor de afsluiter van het jaar… of juist het begin van het nieuwe jaar.

Kerstliedjes top 10

Maar… een kerst lipdub valt of staat natuurlijk bij een geschikt muzieknummer. Een swingend kerstnummer is het meest geschikt voor een lipdub. Bekijk hieronder een aantal kerstliedjes die wij veel voorbij zien komen tijdens de feestdagen.

 1. All I Want for Christmas is You – Mariah Carey
 2. Santa Claus is coming to town – Mariah Carrey
 3. Why Couldn’t It Be Christmas Everyday – Bianca Ryan
 4. Underneath the Tree – Kelly Clarkson
 5. Niets is cooler dan Kerstmis – Kinderen voor Kinderen
 6. Feliz Navidad – José Feliciano
 7. Santa Tell Me – Ariana Grande
 8. Jingle Bell Rock – Bobby Idol
 9. Christmas – Michael Bublé
 10. Last Christmas – Wham!

Ons team

Wij hebben een jong en dynamisch team van circa 15 enthousiaste filmmakers. Zo goed als iedereen filmt wekelijks lipdubs in Nederland en België. Zeker rondom de feestdagen zit ieders agenda goed vol met workshops. Boek snel, zodat je verzekerd bent van een professionele begeleider voor jullie onvergetelijke workshop. Bij ons heb je korte lijntjes, een persoonlijke aanpak, een gemotiveerd & ervaren team en uiteraard het belangrijkste: een geweldig kerst- of nieuwjaarsuitje.

Contact opnemen

  Lipdub & videoclip kerstliedjes top 10
  Schuiven naar boven